Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při pádu letadla na ostrov je přeživším podezřelý Locke, který znovu obživne a nikdo si na něj z letu nepamatuje. Dále je podezřelé, že tam není nikdo ze „Šestky“. Locke vzpomíná, co se dělo, když ostrov opustil. V nemocnici ho navštíví Charles Widmore a vysvětluje mu okolnosti kolem ostrova a jeho roli v nich. Také svou a Benovou. Locke navštěvuje postupně „Šestku“, ale slýchá stále tutéž odpověď. Je na konci sil a chce spáchat sebevraždu, když ho navštíví Ben a jako mnohokrát i teď určí směr dění. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když byla scéna s Benem a Lockem předvídatelná, tak to i tak na mě zapůsobilo. Pořád nevím co si o Benovi mám myslet, ale jedno jistý, líbí se mi jak si to herec Michael Emerson dává a vždycky jsem rád, když je na scéně. :) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda mimo ostrov, ktorá je pamätná pre každého fanúšika seriálu. Kľúčové sú najmä scéna smrti a to, čo jej predchádzalo, ktoré si svojou emočnou vypätosťou len ťažko hľadajú konkurenciu. Skoro všetko do seba krásne zapadá, no úmysly niektorých postáv ešte stále nie sú jasné. A tak je to dobre. ()

Reklama

Reklama