Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben se probouzí a u něho je John Locke. Jeho překvapení nemůže být větší, protože  ho zabil. Jako vždy to zahraje do autu a Locke se jen tajemně usmívá. Ben tvrdí, že se musí vrátit do svého domu a vyvolat černý dým, který ho bude soudit. V domě narazí na Sun a Franka. Locke slíbí Sun, že ví, kde by Jin mohl být. Frank se vrací k letadlu. Když se Benovi nedaří vyvolat černý dým, tak Locke říká, že ví, kde ho hledat. Musí do chrámu. Ben Sun tvrdí, že ostrov umí hodně, ale oživit mrtvého ne, proto se Johna bojí, neví co nebo koho teď představuje.
Ve flashbacku vidíme, jak Ben unesl Alex. Před tím ještě poradil Francouzce, jak se má chovat, aby sama na ostrově přežila. Charles Widmore je vyhnán z ostrova a na jeho místo nastupuje Ben. Spor se tak mezi oběma rozhoří naplno. (PROCESOR)

(více)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„As long as the dead guy says there’s a reason, I guess everything’s gonna be just peachy. Forget about the fact that the rest of your people are supposedly 30 years ago, now the only ones here to help us are a murderer and a guy who can’t seem remember how the hell he got out of a coffin.“ Benove ospravedlnenie je drsné a svojím spôsobom cool. Jeho flashbacky sú výnimočné pri tvorbe jeho ambivalentného charakteru, ktorým umne pôsobí na diváka. Z epizódy si každý fanúšik užije všetko, od prvej po poslednú vetu. ()

Vabr

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už tady těm hodnocením opravdu nerozumím - 87%!!! Mně přijde, že tak vysoká hodnocení mají díly jen proto, že to jsou Ztraceni, v každý jiným seriálu by to schytalo hate. Ben je ubohej, slizskej, srabskej, bezpáteřní, malej, zas*anej, otravnej, hloupej, pitomej, de*ilní, logiku postrádající skřet, strašpytel, ko*ot a budižkničema. Pro mě tato postava nemá žádnej charakter, nebudí ve mně jakékoli sympatie, cítím k ní strašnou nenávist. Ne z důvodu, že by byla tak strašně ďábělská, zlá a krutá - on je pravej opak, jen si na to hraje, ale je to ubohá nula, kterou zatím nikdo nezabil jen z důvodu, že tvůrci a ostatní postavy jsou o něco více v tomto smýšlení de*ilnější než Ben samotný - ale proto, že tak de*ilního, otravnýho a necharismatického záporáka jsem jakživ neviděl. Je to strašně odfláklá postava jak po logické stránce, tak i po nějakých sympatiích. Všichni se můžou jít někam zastřelit, pokud tvrdí, že Ben je super záporák, protože to rozhodně není, je to opak - ubohá bačkora. Bez pochyb nejhorší díl ve Ztracených vůbec, kdo tvrdí, že to je ten s tím tetováním, tak ujíždí pouze na bezmozkovitým mashateu a nemá asi vlastní hlavu. Jediný důvod, proč nedávám odpad, je ten, že jsem ostatní díly nehodnotil. VYHODNOCENÍ: PROSÍM, PĚKNĚ PROSÍM, ZABIJTE UŽ TU UBOHOU NULU S TÍM SMĚŠNÝM JMÉNEM BEN LINUS 😞😟☹🥺🙏🙏🙏!!! ()

Reklama

Reklama