Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sayid v chrámu zázračně obživne. Když se to dozví vůdce Druhých Dogen, tak ho chce vyslechnout. To se ale nelíbí Jackovi a chce jít s ním. V nastalém zmatku se Sawyerovi podaří utéct a ostatní varuje, ať ho nepronásledují. Kate a Jin se nabídnou, že půjdou za ním a bezpečně ho přivedou zpátky. Pak se ale Jin oddělí a jde hledat Sun. Dogen tvrdí Jackovi, že Sayid je nakažený a dává mu pilulku, kterou mu musí dát, aby se vyléčil.
V alternativní realitě Kate utíká před svým ozbrojeným doprovodem z letiště a unese taxíka, ve kterém sedí těhotná Claire. Ta měla namířeno k rodině, která bude adoptovat její dítě. (PROCESOR)

(více)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý díl, obzvláště když si uvědomíme, že jsme v poslední sérii a těch epizod už tolik nebude. Děj na ostrově se točí v kruhu a příběh odehrávající se ve flash-sideways v tomto případě taky není žádná bomba. Vlastně můžu s klidem říct, že jde o jeden z nejhorších dílů seriálu. V poslední sezóně nemá takováto zbytečná epizoda co pohledávat. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl zpomalil děj poslední série, která měla na úvod skvělý rozjezd. I přesto dávám 4 hvězdy. Poslední scéna opět pěkně navnadí na další díl. Sawyer a scény v alternativní realitě mě drželi u obrazovky. Ano uznávám, asi se jedná o jednu ne-li o nejslabší epizodu seriálu, ale když vás baví postavy a zajímá vás ty záhady na ostrově, tak si to vaši pozornost ukradne, i když se tempo zpomalí. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príliš veľa pozornosti na alternatívny dej nerobí dobre kvalite série. Vidno, že scenáristi sú bezradní, keď vymýšľajú dej, ktorý s predošlým dianím pravdepodobne nebude vôbec súvisieť. Pri dochádzaní nápadov je lepšie zvoliť cestu kvality, než kvantity. Alternatívnemu deju by prospela samostatná séria, aby jeho slabá kvalita vynikla samostatne a nekazil už šiestu sériu budovaný dej. Postavy sú zachraňované náhodami deus ex machina a divák môže nadobudnúť pocit, že kvalita už stúpnuť nemôže. Kvalitu príbehu zachraňuje Sawyer a dojazd predošlých epizód. ()

Reklama

Reklama