Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ilana a ostatní jdou z chrámu na pláž. Ilana chce po Milesovi, aby jí řekl, jak zemřel Jacob, který byl údajně její otec. Ten říká, že musí mít něco po mrtvém. Ilana mu podává popel, který z něho zbyl. Miles říká, že ho zabil Ben. Ilana vezme Bena na hřbitov a přikazuje mu, aby pro sebe vykopal hrob. Když dojdou na pláž, tak Ilana říká Sun o kandidátech na Jacoba.
Hugo a Jack se vracejí z majáku zpátky do chrámu. Cestou potkají Richarda. Ten jim povídá o tom, co se stalo v chrámu. A společně dojdou k vraku lodi, kde je dynamit. Richard žádá Jacka, aby ho pomocí výbušniny zabil, protože jeho život po tom, co zemřel Jacob, již nemá smysl.
V alternativní realitě Ben učí na střední škole a připravuje Alex na zkoušky. Vymyslí boudu na ředitele školy, aby mohl zaujmout jeho místo. To by ale znamenalo, že by musel obětovat Alex. Jak se rozhodne? (PROCESOR)

(více)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizoda, v níž má Ben výraznější roli. Po zbytek série je už jeho postava jen takovým přicmrndávačem. Za tento díl byl Emerson právem nominován na Emmy. A měli mu tu sošku dát, jedna Emmy je za to, co v seriálu od 2. série předváděl, málo. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„I remember that plane breaking in half like it was yesterday.“ „You sound nostalgic.“ Spomínanú postavu si užijete do sýtosti, čo sa týka humoru, napätia aj poznania a zmien správanie postavy. Dianie s Jackom ponúkne zaujímavé momenty a alternatívny príbeh je fajn. Epizóda sa dá považovať za jednu z tých kvalitnejších v rámci série. ()

Reklama

Reklama