Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ilana je na pláži se Sun, Hugem a Jackem a říká jim, že jsou kandidáti na Jacobovo místo, a ptá se Richarda, co teď mají dělat. Ten jim říká, že je čas začít poslouchat někoho jiného.
Ve flashbacku se dozvíme, proč Richard nestárne. Žije na Kanárských ostrovech roku 1867. Jeho žena Isabel onemocněla. Vydává se proto s posledním zbytkem peněz za doktorem pro lék. Pro něj je to ale málo a odmítá mu lék vydat. Richard ho v návalu vzteku zabije. Ukradne lék a jede za ženou. Netrvá dlouho a je zatčen. Ve vězení je pro něj velká výhoda, že mluví anglicky. Je poslán na loď Black Rock, která míří do Nového světa. Ta v bouři ztroskotá na nám známém ostrově. (PROCESOR)

(více)

Recenze (7)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plnohodnotná epizóda venovaná jednej z najzáhadnejších postáv seriálu. Nejde o nič iné, ako zobrazenie základného rozdielu medzi dobrom a zlom divácky príťažlivou formou hrdinami, ktorých už poznáme. Máme tu aj niečo z histórie ostrova. Celkovo je epizóda výborná, no seriál mal už aj svoje lepšie kúsky. ()

Simons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sa dozvedáme viac o minulosti Richarda a samotného ostrova. Herecký výkon, ktorý podáva Nestor Carbonell je úplne na inej úrovni ako väčšina hereckého obsadenia. Pravdepodobne najlepší diel 1. polovici 6. série a jeden z najlepších dielov seriálu obecne. ()

Reklama

Reklama