Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Widmore unesl na ostrov Desmonda. Chce na něm provést experiment pomocí elektromagnetismu, který by ho dostal do jiné alternativní reality. Cílem Widmora je, aby uchránil svou dceru Penny. Při zkušebním testu se jeden technik usmaží.
V alternativní realitě Desmond pracuje pro Widmora a je bez závazků. Dostal od něj úkol, aby se staral o problematického Charlieho, který má spolu s jeho synem Danielem vystupovat na dobročinné akci, kterou Widmore zaštiťuje. (PROCESOR)

(více)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která uzavírá volnou trilogii Desmondových dobrodružství napříč časem a prostorem (prvními dvěma částmi jsou pochopitelně epizody Flashes Before Your Eyes a The Constant). Díky Desmondovi se svět flash-sideways stává zajímavějším. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desmond je jedna z mých nejoblíbenějších postav, pokaždé když je na scéně, tak to stojí za to. Scéna s ním a Danielem výborně napsaná, plus při scéně s Penny jsem měl slzy. Tenhle seriál si užívám víc a víc, když si uvědomuji, že se jedná o závěrečnou sérii. Strašně mi to přirostlo k srdci. Boží! ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dianie na ostrove je teraz trochu slabota. Zachraňovať sa to snaží alternatívny dej, ktorý je variáciou na veľmi silné momenty seriálu, ktoré však touto variáciou nemajú takú váhu. ()

Reklama

Reklama