Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hugo přivede ostatní k Černému dýmu. Tam si s ním promluví Jack a chce od něj vědět, jaké má plány. Když skončí, přijde k Jackovi jeho sestra Claire a říká, že je ráda, že má konečně rodinu. Do tábora přichází Zoe, která má vzkaz od Widmora s tím, že mají ultimátum do setmění. Černý dým přikazuje Sayidovi, aby zabil Desmonda, kterého hodil do studny.
V alternativní realitě Desmond na parkovišti před školou přejede autem Lockeho. Když ho sanitka vykládá před nemocnicí, tak z jiné přepravují Sun, která byla postřelena. Sawyer, který pracuje u policie, vyslýchá Kate, která narazila autem do jeho vozu. Desmond se setkává s Claire, která jde navštívit právníky ohledně adopce, a nabízí jí své služby. Právník, který by ji měl zastupovat, je Ilana. (PROCESOR)

(více)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LAPD to roztáča na plné obrátky. Dianie na ostrove je opäť postihnuté nedostatkom logiky, čo umožňuje postavám za normálnych okolností mŕtvym, prežiť. Opäť to zachraňujú postavy a ich určité rozhodnutia či už v normálnom deji alebo alternatívnom, no chyby sú príliš veľké, aby sa epizóda dala považovať za viac ako béčko. ()

Reklama

Reklama