Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak víme z minulých dílů, v ponorce byla ukryta výbušnina a Sayid se obětoval, když ji chtěl deaktivovat. Dále nepřežili Jin a Sun. Jack ošetří zraněnou Kate. Pak rozhodne, že musejí najít Desmonda, který je ve studni. Hugovi se v džungli zjevuje Jacob. Je u ohně a později k nim dorazí i ostatní. Jacob jim vysvětluje, proč si je svolal.
Ben, Richard a Miles jdou do domu Bena, který v něm má ukrytou výbušninu, aby mohli podminovat letadlo. Když ji nakládají, tak je překvapí Widmore se Zoe. Aby těch návštěv u Bena nebylo málo, zjevuje se na scéně také Černý dým. Říká Benovi, co hodlá udělat, a ptá se na Widmora.
V alternativní realitě Jack nabídnul své sestře Claire, že může bydlet u něj. Mezitím se Desmond jde udat na policii, že to on autem přejel Lockeho. Když ho Sawyer bere do vězení, tak se tam setkává se Sayidem a Kate. Ben se setkává s Alex a její mámou Francouzkou (Daniel). (PROCESOR)

(více)

Recenze (4)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední díl nám krásně vybudoval půdu před velkým finále. V alternativní realitě to je čím dál zajímavější a i když je to divný a nedává to smysl, strašně dobře to na mě funguje. Očekávání od posledního dílu mám velký, tak snad se to povede. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko očakávané, čo sa mohlo stať, sa stalo. Predanie moci sa uskutočnilo, a chýbali mu emócie. V alternatívnej realite začína všetko vyzerať dokonale, až to prestáva mať kvalitu. Jediné pozitívum je, že príbeh sa v oboch rovinách pohol. ()

Reklama

Reklama