Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jiménezovi a Fuentesovi jsou již léta ničeni společnou krvavou historií obou rodů. V zárodku všeho byla tajná láska a ve vsi kolují různé verze pohnutého příběhu. Atmosféra houstne a nervy drásající napětí směřuje k nevyhnutelně tragickému konci. Opět se vyjevuje nesmyslnost zarytého lpění na tradicicíh za každou cenu. Carlos Saura rozehrál drama, jež je mu blízké svým tématem a které připomíná jeho vrcholná díla. Nicméně natočil spíše divácky atraktivní film, prostý metafor a jinotajů. Autor scénáře Ray Loriga je ve Španělsku známý především jako autor úspěšných knih. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $527,188║ Masaker! /videl v kine: 40%/ (videl na festivale Cinematik) ()

flu 

všechny recenze uživatele

Treinta años de odio. Un domingo de sangre... mrazivý příběh ze španělského venkova o zhrzené lásce, nenávisti a pomstě. Jen dodám, že kostra příběhu je založena na skutečné události, která se odehrála na počátku devadesátých let v městečku Puerto Hurraco. ()

Související novinky

Dny evropského filmu běží

Dny evropského filmu běží

29.01.2006

Jen abyste nezapomněli... momentálně probíhá až do 5. února v pražských kinech Světozor a Aero promítání filmů v rámci festivalu Dny evropského filmu. Od 6. do 14. února pak bude festival probíhat v… (více)

Reklama

Reklama