Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna adaptácia poviedky F.M.Dostojevského. Komediálnou formou podáva obraz zo života petrohradskej smotánky, ktorá si život vypĺňa milostnými dobrodružstvami. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Neznám původní dílo, takže nevím, zda se jej drží více české podání či toto. Pro mne je faktem, že toto bylo přeplácané postavami, v nichž jsem se občas motal. Autoři této inscenace ještě diváka přinutili k návštěvě opery, a to už jsem dával jen ztěžka. K jádru samotného příběhu se scénář propracovává pomalu a nesnadno. Je to prostě zralé tak na spaní. Ani skvělé obsazení s tím nepohnulo. Přesto těch dvacet dám. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se zdálo, že to bude jen další slizská inscenace z prostředí nechutných znuděných intrikánů a parazitů, ale zásluhou kvalitního autora (o němž jsem nevěděl, že to napsal) a bezesporu i mistrovství slovenských herců, se ze snímku vyvinula velmi zábavná a svým způsobem i pro řadu lidí poučná komedie. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ruská smotánka si užíva šedivý život vydatých žien, a ja som si užíval skvelú hereckú zostavu, aká sa len tak niekde nenájde. Lasica je tradične božský, podobne aj Studenková ako hlavná zvodkyňa Glafira, ktorá na seba rozdáva časenky. Len ten Vojtek ako milenec...? –––– Kto chce mať šťastné manželstvo, musí slepo dôverovať svojej žene. –––– Absolútne nedopusťte, aby vás ovládol démon žiarlivosti. Ako by som vám to vysvetlil... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama