Charles JarrottKamera:
John S. BartleyHudba:
Charles BernsteinHrají:
Richard Thomas, Edward Asner, Charles Bronson, Katharine Isabelle, Garry Chalk, Peter Breck, Tom McBeath, John Novak, Tom Heaton (více)Obsahy(2)
Na pozadí předvánočního New Yorku sledujeme ne zrovna šťastné osudy dvou mužů: Jamese O' Hanlana, chudého potomka přistěhovalců, a vynikajícího novináře Franka Churche (v podání Charlese Bronsona), jemuž zemřela žena, dítě a který hodlá skoncovat se životem. Díky šťastné náhodě a díky dětské snaze přijít na kloub tomu, jak to vlastně s tím Santa Clausem je, prožívá nakonec O' Hanlanova rodina požehnané vánoce a Frank (i spousta dalších lidí) si uvědomuje, jak moc stojí za to žít. (Multi Home Video)
(více)Recenze (3)
Kdo neviděl zaváhal, jeden z mých oblíbených filmů, slaďák pro malé i velké děti .a když jsou ty Vánoce tak virginie k nim patří a já ji miluji děda :-) i dnes 28.12.2o2o :-) ()
Rozprávka pro rodinu.. ()
Depresivní vánoční film o nebohém utlačovaném dělníkovi, který nemůže uživit svou rodinu, a o chlastajícím novináři, který se chce zabít. Snad jen ten Bronson v trochu jiné roli než jsme zvyklí stojí za vidění. ()
Photo © Multi Home Video