Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co nastane, když se ovdovělá Dana znovu zamiluje? Jindra (L. Matoušková) se nechce smířit s novým životním partnerem (T. Töpfer) své ovdovělé matky (D. Syslová), ačkoli jeho příchod do rodiny ji nijak nepoškodil, ba naopak! Přes konfliktní situace, které vytrvale rozehrává a v nichž negativní roli sehraje i babička (V. Kubánková) děvčete, v sobě nakonec dokáže překonat své sobectví a nová rodina se přece jenom upevní. (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Dětská herečka předvedla zajímavý výkon, ostatně nebyl její první. Tomáše Töpfera by jako otce chtěl doma skoro každý a Dana Syslová byla takové kvalitní. Tohle téma bylo už mnohokrát zpracované a ještě bude. Otec či matka si najdou někoho nového a dítě se s tím neumí srovnat. Během necelé hodinky jsem se nenudil a tvůrci použili snad všechny motivy, které by puberťák mohl na matku s novým přítelem vymyslet. Tady je to znásobeno ještě Věrou Kubánkovou. Jako krátká zábava to nebylo špatné. Snad se mě to nikdy nebude týkat a rada na tohle je asi jediná: musíte to přežít. Ale rodinného filmečku se to netýká. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Slušná televizní hra, o pocitech někdy sobecké zrzky, která má strach o svoji pozici po tom, co si maminka přivede do bytu nového muže. Dobrým hereckým výkonem tuto hru drží Dana Syslová. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

No tak tu máme rozmazlenou 13 holku, která už nebude mazánkem mámy a navíc se "zamiluje" do nového ženicha... Prostě klasika jako Brno... 😅😅😅 Slušně natočený film ze staré školy... Ta nána by zasloužila zmalovat prdel 🤔😉 ()

Aguirre 

všechny recenze uživatele

Spomienka na detske televizne filmy. Neviem, cim to je, ale dej ma vtiahol a zaujal. Ale rodicia za sociku nechodili doma v rifliach a satach. ()

Reklama

Reklama