Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tess těžce nese, že se její dcera Jenny není schopna vyrovnat s rozvodem. Rozhodne se tedy vzít věci do vlastních rukou, vyhledá na internetu pro Jenny vhodného partnera a po dvouměsíční korespondenci ho pozve na návštěvu. Jenže láska si poručit nedá... (oficiální text distributora)

Recenze (11)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Standartní romantika, která je, bohužel, servírována bez dostatečného nadhledu a totální absence humoru. Mít připravenou skobu a špagát, tak bez váhání využiju zemské gravitace k zakončení nudného dopoledne. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Průměrná televizní romantika na jedno použití, předvídatelná od první rozehrávky, občas poněkud křečovitá a bezradná, obsahující tradiční porci výpujček a klišé. Trocha humorné nadsázky by tématu určitě neuškodila. ()

Plague. 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušný romantický film. Nemám rád slovenský dabing a po tom co přítelkyně usne jsem měl v plánu utéct, ale nějak jsem u toho vydržel, což si zaslouží 3* :) ()

Lenny09 

všechny recenze uživatele

Romantický film s lehce předvídaným koncem. Matka hledá partnera pro dceru, do kterého se zamiluje sama. No nápad obehraný a film nudný. ()

aliajas 

všechny recenze uživatele

Klasická romanca, nevidela som to síce od začiatku a pri trápnych scénach zvyknem utekať z miestnosti, ale keď vezmem do úvahy, že romance všeobecne veľmi nemusím, tak to bolo fajn. ()

Reklama

Reklama