Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Eddieho Boyda (Scott Speedman), životem i prací unaveného autobusového řidiče, skomírajícího člověka s hlavou plnou nenaplnitelných snů, který se v době druhé světové války rozhoduje pro dráhu bankovního zloděje, kterýžto se díky jeho vlastnímu kontroverznímu vzezření, nezaměnitelnou osobností a filmovému stylu vykrádání bank, stává miláčkem prostých lidí a jednou z ikonických postav torontského kriminálního podsvětí. Past ale nakonec sklapne a on se po sérii několika úspěšných loupeží dostává do vězení, kde se navzdory všem předpokladům střetává s gangem násilníků, připravujících a nedlouho poté úspěšně uskutečňujících útěk. A jsou to právě tito uprchlíci, s nimiž posléze zakládá Boydův gang, který, ač minulost jeho členů byla jakkoliv hrůzostrašná, žije nadále poklidným životem v ústraní na předměstí Toronta. (Conspi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nudné kanadské asi-drama o partě průměrných lupičů, co se chvílemi skrývali, chvílemi beztrestně chodili světem a čas od času se jim lusknutím prstů podařilo utéct z vězení (???). Nehorázná nuda bez zásahu dramaturga, kdy nejlepší je až závěrečná scéna a následující vysvětlující titulky. To i ten náš Kájínek byl natočený zajímavěji. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus Kanaďanů o klasickou gangsterku. A přitom téma a herci nebyli vůbec špatní. Naopak. Jenže to prostě nudilo a vůbec tomu neslušela sychravá atmosféra, která na mě působila až moc vyumělkovaně. Další šlápnutí vedle byl pokus o odlehčení, kdy byl hlavní hrdina během loupeží znázorňován jako vtipný a galantní elegán. Do celkového konceptu se to vůbec nehodilo a navíc byl vtip až příliš nucený. Škoda. 35% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to od začiatku až do konca. Hudba hrala dokonale pri každej situácií, či už radostnej, alebo smutnej. Dej sa odohrával prevažne v 40.rokoch po vojne. Scotta Speedmana som videl hrať prvý krát a urobil na mňa veľký dojem. Výborný herecký výkon. Taktiež skvelý bol Kevin Durand, ktorý nepatrí medzi najvyhľadávanejších hercov, ale v žiadnom filme nesklame ani malou rolou. Jeden z filmov, ktorý si mám chuť pustiť hneď znovu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem při sledování tohodle filmu došel k názoru, že Kanada i dobrý námět zrakví do propadliště dějin. Edwin Boyd mohl být zajímavý film, Max Richter připravil perfektní hudební podklad, i ti herci nebyli úplně nejhorší, ale prostě je to nuda, natočený je to strašně a chvílemi se na to ani koukat nedá. A přitom ten nápad, ten nebyl vůbec špatný. U Kanady jsem se s tím ale nesetkal poprvý. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Čerstvý kriminální export ze země javorového listu nabízí příjemnou zábavu bez nutnosti podřizování nějakým hollywoodským schématům. Příjemná atmosféra, slušné herecké výkony se Speedmanem v čele, výborná hudba a špetka kanadské kriminální historie. V takové to podobě stačí říct jen jedno: proč ne? [70%] ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama