Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (231)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vsaďte se, že film o sportovním sázení, který disponuje adrenalinovými okamžiky stejně jako kýčovými, vás zaujme především jednou dominantní substancí - výkonem Al Pacina. Je to zaručený tip..... ale taky si můžete hodit mincí. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Se sázením jsem před dlouhými léty, v porevoluční době rodící se svůdné sirény jménem Fortuna, trochu koketoval, záhy toho naštěstí nechal, ale kdyby mi dělal poradce a byl tak sugestivní jako McConaughey ve scéně, kdy se poprvé představuje televiznímu publiku (mimochodem nejlepší moment filmu), tak bych snad vsadil i poslední svoje úspory :o). Celkem příjemná konverzačka o tom, že štěstí tu není pro každého na věky a že určit ten správný tip je velká alchymie. Al Pacino tradičně skvělý (viděl někdo tohodle chlapa blbě hrát?), Rene Russo má sice krásné vlasy, ale její postava je tu celkem zbytečná a náhled do charakterů a pocitů hlavních tří postav je nepřesvědčivý. Kdyby zůstalo jenom u sázení a věcí kolem, jako v první svižné hodince, šel bych s hodnocením výše. Takhle jen ideální průměr na zabití jednoho nudného večera. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z celého filmu je Al Pacino na toho jsem taky vsadil svůj maximální limit, když jsem si pouštěl tento film. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O sázení mnoho filmů rozhodně není. Zajímavější je o to fakt, že tento příběh je krom toho ze života a údajně podle pravdy, ale koneckonců proč by také ne. Štěstí občas může mít kdokoliv, když si vzpomená například na takového Forresta Gumpa, takže proč by vlastně ne. Spíš to dokáže naštvat lidi, kteří pravidelně sází. Ale o to tu vůbec nejde. Maximální limit je hlavně a to především dojmout a zobrazit život takových lidí jako Matthew McConaughey byl. Ačkoliv na vrcholu, neskutečně namyšlený a i když se neměl za co stydět to co z něj skvěle hrající Al Pacino udělal, jemu dokázala uškodit. Al Pacino celkově je v tomto filmu kapitola sama pro sebe. Dokážete ho milovat ale i nesnášet. Jeho život je jedna velká sázka do loterie a je jen na jeho koňi, na jaké částce se mu šipka zastaví. Stejně na tom je tento film. Sázka do loterie. Buď si ho oblíbíte nebo uvážíte, že to je další průměrné drama. To je jen na Vás. Já momentálně příliš nesázim a s filmem jsem byl víceméně spokojen. --- Starosti mi dělá už jen jedno. Až vyhrajeme, budou na nás znovu mířit kamery. Tak žádný voloviny s ňákým "Ahoj Mami". Když chcete děkovat, děkujte mně. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $22,991,379Tržby Celosvetovo $30,526,509 ║ Film ako stvorení pre stávkarov(občas som sa cítil ako ryba vo vode), ostatný čo moc k tomuto neduhu neprivoňali to asi moc nemusí baviť sledovať ako sa hlavný hrdina príbehu postupne prepadá vo svojom spočiatku triumfom talente hádať víťazov zápasov, až takmer skončí úplne na samom dne. Rene Russo dosť kazí svojím výzorom tento film, ináč by som to bral ako stráviteľný priemer ale za každým keď ukázali tu jej kamennú tvár sa mi ten film o riadny kus zhnusil, už by mala isť fakt do dôchodku, horko ťažko som ju prekusol v Smrtonosnej zbrani. /40%/ ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Al Pacino (Walter) jako ďábelský našeptávač a manipulátor a jeho nově lapený, štěstím políbený tipař Brandon, který si velmi rychle zvyknul na luxusní oblečení, auta, peníze, úspěch a veškerý poskytnutý nadstandard.A především na obdiv člověka, který v něho věřil.„Vše co dělá funguje. A tipuje na vítěze.A jakou má fyzičku. Měla bys ho vidět bez trička.Vážně. Já ho viděl. Fakt fešák. Měla bys ho zkusit.“ Tipař s víc než 80% úspěšností, který pouze špatně otipoval svého šéfa a svoji pozici. Vzájemný vztah považoval za něco, čím ten vztah nikdy nebyl. To rozčarování! Ta fatální chyba obou. I když je zápletka vcelku předvídatelná, dobrý výběr hudby a herecké obsazení zaručují příjemně strávených 122 minut. Pánové navíc mohou obdivovat stále šarmantní Rene Russo a já musím souhlasit s Waltrem Matthew je bez trička, fakt fešák. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Sázky na sport mají obrat 200 miliard dolarů za rok. Na světě je spousta sázkařů, co mají SVOJE potřeby. Volejte si pro naše rady. Zcela zdarma. Volejte a chtějte Johna. Vyděláme prachy ...... Jste vtaženi do hry, ve které jde o úspěch a hlavně o PRACHY. Máte možnost nahlédnout pod pokličku Walterova sázkařského impéria a sledovat úspěchy a růst Johnyho Anthonyho. Až máte strach, že to jednou skončí. A o to tady samozřejmě jde. Štěstí je totiž pomíjivé. Je to drama, které přesahuje hranice toho, co jste mohli vidět. Zde se totiž sází na štěstí. Výtečný Al Pacino!!!!!!, super McConaughey a R.Russo. Mám rád, filmy, které jsou o něčem. Třeba o životě. Zvlášť, jsou-li inspirovány skutečnou událostí. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Američani se oproti nám rodí s americkým fotbalem někde v genech a nebo přivázaným na pupeční šnůře. Takže mně nějaký touchdown nepřivedl k zběsilosti jako je, ale tady šlo o hromadu dolarů v kapsách sázkařů, potažmo tipařů nebo naopak. Líbilo se mně celkové vypointování duelu mezi Brandonem a Walterem, které brilantně zahráli Matthew a Al. Bezchybný konec už jen nakopl Maximální limit na spokojenou čtyřku. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pominu-li nepodstatnou skutečnost, že jsem nikdy zcela nepobral krásu lámání kostí při americkém fotbalu a milionovou sázku jsem na házení šišatého nesmyslu už dlouho nevsadil, tak je to snímek docela koukatelný. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Sportovní sázení je velice vrtkavá věc. O tom se nás snaží přesvědčit film D.J. Carusa Maximální limit, který je podle mne také jedním z jeho nejlepších. Příjemné drama s výborným hereckým obsazením, které bych doporučil každému, kdo si občas zajde vsadit. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mám rád sportovní prostředí a ještě raději mám sportovní sázení. Je pravda, že nesázím tolik jako hlavní postavy filmu, ale i za menší vklad se člověk může pobavit a cítit se na živu. Příběh ústřední trojice je pro lidi, kteří se v sázení nepohybují, možná těžko uvěřitelný, ale díky skvělému hereckému obsazení se do něho lehce ponoří. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Film je stejně povrchní jako postavy v něm, což nezachrání ani záchvěv jisté změny v závěru. Někdo tento koncept může považovat za pozitivum, já nikoliv. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nie vždy sa to podarí a obvykle je to pomerne ťažký cieľ. Caruso sa do toho pustil akoby hlavou proti múru a výsledok sa mi dosť (!) páčil. Komediálna stránka perfektne nadľahčuje jemnú dramatickú líniu a thrilleru dáva pevný nadhľad. Navyše spracovanie tak konzumné, že nepotrebujeme byť odborníkmi, aby sme sa v tomto svete vyznali. A navyše, Matthew a Al boli senzační. 80%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám příjemný film. Můžete ho považovat jen za jedno z těch průměrných dramat, ale pro mě je to hlavně geniální sonda do života jednoho chlapíka, který se z nuly začal hrabat na vrchol. A jak se měnilo jeho postavení, začal se měnit i on sám. Two for the Money je film o tom, že v prostředí vysokých peněz nemusí být nic tak, jak se zdá. Jednou jste nahoře, o sekundu později na dně. Jednou jste přátelé, za chvíli ležíte pomočení svým "přítelem" na trávníku... No a Al je prostě Al. Jeho postava se pohybuje někde na hraně mezi láskou a nenávistí, polovinu filmu byste mu nejradši jednu vrazili, tu druhou byste mu (alespoň z mého ženského pohledu) nejradši skočili do náručí, případně ho začali utěšovat. Asi i tak je na tom celý film: buď si ho podobně jako já oblíbíte, nebo máte prostě smůlu a ztratili jste dvě hodiny svého života. Pokud máte talent jako Johnny Anthony, můžete si zkusit tipnout. Nebo si hodit mincí. Možná to vyjde nastejno. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sympatická žánrovka těžící z dalšího fantastického Pacinova výkonu. McConaughey jako mladý talent ukazuje své kvality. Sázení jsem nikdy neholdoval a moje tipy vycházeli jen, když jsem se s nikým nesázel, ale tyhle tipy jsou horký jako texaský sluníčko. První stoupající linie je krapet lepší než ta klesající, stále ale výborná podívaná. To se vsaďte! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Al Pacino ve své typicky expresivní, rétoricky nesmírně namakané roli vychytralého majitele sázkové kanceláře vás strhne a pohltí svým charizmatem a strhujícím klamáním tělem. A že je to celé predvídatelné už od poloviny tomu velmi rádi odpustíte. Když totiž máte na plátně dva hlavní mužské protagonisty a sledujete jejich dialogové pasáže, které jsou výtečně napsané a osobitě zahrané, nemáte vůbec pojem o čase. A ačkoliv je tam x věcí navíc a během let to ztratilo lesk novoty a hi-tech, na kterou tenhle film svého času hodně sázel, nelze mu upřít jisté kvality a zajímavé zpracovaní atypického tématu pro film. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem odolával, vůbec jsem nevěděl, do čeho jdu a pak mě to naprosto semlelo. Al Pacino a Matthew McConaughey je tak fantastická dvojka, že jsem to dlouho neviděl, užíval jsem si každou minutu a zajímalo mě, co se z toho nakonec vyvrbí. A Rene Russo tu má tu nejlepší roli, v jaké jsem ji doposud viděl. Ani po několika dnech nemám slov. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Slusny film o rizikovom povolani, od ktoreho som cakal trosku viac. Mozno viac napätia alebo dramy, kde som predpokladal, ze sa Brandon dostane az do takych problemov, ze mu pojde o zivot. Nie, ze by ani raz nebol ohrozeny, ale to bola slabota a okrem toho sa prva polovica filmu pomaly rozbiehala, kym to uz zacalo byt konecne trosku napinave. Na druhej strane sa mi ako vzdy pacil vykon Ala Pacina, on sa snad pre taketo ulohy narodil a samozrejme aj vykon Rene Russo :-) ... 24.09.2008 ______ Al Pacino - (Walter Abrams) +++ Matthew McConaughey - (Brandon Lang) +++ Rene Russo - (Toni Morrow) +++ Armand Assante - (Novian) +++ Hudba: Christophe Beck +++ Produkcia: Jay Cohen, Rene Russo ()

Reklama

Reklama