Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

O sázení bych mohl mluvit dlouhé hodiny a tak jsem ocenil nápad, udělat film o tomto atraktivním tématu, bohužel pro mě ne až v tak atraktivním balení. Herecký polobůh Al Pacino (opět) válcuje své herecké kolegy ať už jde o přetvářku, lhaní, manipulování s lidmi nebo projev lítosti, a je tak jedním výrazným pozitivem. Příběh ale moc nápadů nepobral, vyložená nuda to ale taky není a tak jsem z toho trochu na rozpacích. Neškodná věc na jedno použití, ale nic víc. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film ma veľmi nudil - nie som gembler, zmysel tejto činnosti mi je ukrytý, navyše mám pocit, že sa - prihliadnuc objektívne k základným zložkám príbehu či dramatického diela - nič nedialo, Al Pacino tu hrá neviemkoľkú variáciu na postavu, ktorú som ho videl hrať už neviemkoľko krát predtým (nehrá to zle, ale je to stále ten istý chlap), Matt McC. je veľmi nepresvedčivý, Rene, ktora sa v poslednej dobe nejako neukazuje, sa tu (keďže sa podieľala na výrobe) obsadila do čudnej úlohy, ktorá tiež (ako vlastne celý film) smerovala od nikam nikam, navyše táto herečka, ktorú som kedysi pokladal za nesmierne atraktívnu, peknú a sympatickú, sa mi v tomto filme vôbec nepáčila, dokonca vyzerala, prepytujem, čudne! D.J. Caruso zanechal akýkoľvek náznak talentu pri svojom prvom filme Salton Sea, následné nasadnutie na nevýrazný mainstreamový hollywoodsky schematizmus ho vyprofilov ako totálne nezaujímavého režiséra (viď najnovší Eagle Eye); ()

Reklama

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Ale s odřenýma ušima. Film má dvě rozdílné poloviny. První je svižná, vtipná a člověk čeká co se z toho vyvrbí. Druhá půle ale zvolní a zaměří se spíš na jednotlivé postavy. Al Pacino je jako vždy úžasný, Matthew McConaughey mu zdatně sekunduje a Rene Russo je ta rozumná v pozadí. Pokud chcete oddychovku, pusťte si první půlku. Čekal jsem asi něco kapánek jiného, ale nakonec jsem díky Al Pacinovi spokojen. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasický kýč o vzestupu, pádu a nelezení sama sebe. Atraktivitě filmu dodává prostředí profesionálních tipérů, které udělá z hry se štěstím zajímavou podívanou i pro takové sázkařské analfabety, jako jsem já. Herecky to vyšlo tak ze dvou třetin. Al Pacino tradičně vynikající a ve slabších chvilkách film v pohodě táhne, přičemž mu zdatně sekunduje Rene Russo. S McConaugheym to bylo horší. Jeho podání suveréna mi lezlo na nervy a dalo mi vzpomenout, proč jsem ho před Killer Joe neměl moc v lásce. Až když začalo přituhovat, tak se nějaký ten talent ukázal, ale i to bylo takové rozpačité. Nicméně i tak se jedná o solidní jednohubku, která by se měla promítat na všech pobočkách Fortuny. 70% ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Po většinu času jasně předvídatelné a scénáristicky vysušené do posledního dechu. Ještě, že je tu osvěžení v podobě Al Pacina a překvapivě dobře hrajícím McConaugheymu. Pokud se chystáte na tento film, hoďte si mincí. A kdyby náhodou mince zůstala na hraně, vsadím se, že díky Pacinovi se na to kouknete. [Přesná stopáž: 117 min] ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)

Reklama

Reklama