Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Hloupý život na ostří hrany sázkových magnátů a jejich nemocných oveček. Do nějaké hloubi příběhu jsem se nedostal, protože jednoduše takovémuto chorobnému sázení nerozumím a nechápu ho. A tak jsem se oddal tak trochu zlehka ignorovat příběh i Matthewa, kterému jsem jeho osvícení, vzestup i pád nevěřil, a raději se kochal skvělým Al Pacinem a neméně dobrou Rene. Na Alu to ale celé stojí a padá a nehrát v tom on, je tu film v modrých barvách a neštěkne po něm ani quarterback. Tak to prostě je. Drama ano, thriller ne, sportovní jen kapičku. ()

Daveed 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dostal jako dárek a přiznám se, že jsem neměl chuť si ho pustit, ale nakonec jsem si ho pustil a byl jsem velice nadšený. Film poukazuje na prostředí sportovního sázení. K výbornému filmu, plného dobrých scén, přispívá ještě skvělý Al Pacino.. Podle mně je film skvěle natočení. Člověk se u něj nenudí. Já osobně byl spokojený. Mohu doporučit. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR DATES LOOK LIKE THEY HAVEN'T MISSED A MEAL SINCE CHRIST DIED. SERIOUSLY, YOU'RE EATING LIKE YOU GOT A DATE WITH THE ELECTRIC CHAIR." ----------- Názov napovedá správne. Maximálna jazda na maximálny limit. Filmov o stávkovaní, peniazoch a športe je požehnane. Čo ale väčšine chýba, je absolútne dokonalý výkon level Pacino, slušne nadpriemerný sekundant, dobrý soundtrack a ohromne rýchle, až adrenalínové tempo. Two for the Money to má všetko. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Přemrštěná stopáž!! Ke konci jsem už fakt nemohl, hlavně mě zaráží v popisku filmu slovo thriller?? Nechápu! Nic takového ve filmu není, i když já bych si tak přál aby to směřovalo k tomu, že záporák bude po zásluze potrestán!! Takhle de facto zbyl jen hodnej a hodnej a soupeřem byl jen poslední zápas!! Nakročíno bylo jinam, škoda!! Verdikt! Díky obsazení a díky tomu že sázim, dávám 60%, tomuto lehce nadprůměrnému průměru!! ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Al Pacino (Walter) jako ďábelský našeptávač a manipulátor a jeho nově lapený, štěstím políbený tipař Brandon, který si velmi rychle zvyknul na luxusní oblečení, auta, peníze, úspěch a veškerý poskytnutý nadstandard.A především na obdiv člověka, který v něho věřil.„Vše co dělá funguje. A tipuje na vítěze.A jakou má fyzičku. Měla bys ho vidět bez trička.Vážně. Já ho viděl. Fakt fešák. Měla bys ho zkusit.“ Tipař s víc než 80% úspěšností, který pouze špatně otipoval svého šéfa a svoji pozici. Vzájemný vztah považoval za něco, čím ten vztah nikdy nebyl. To rozčarování! Ta fatální chyba obou. I když je zápletka vcelku předvídatelná, dobrý výběr hudby a herecké obsazení zaručují příjemně strávených 122 minut. Pánové navíc mohou obdivovat stále šarmantní Rene Russo a já musím souhlasit s Waltrem Matthew je bez trička, fakt fešák. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama