Reklama

Reklama

Zážitky Jeffa Corwina

(seriál)
  • Česko Divočinou s Jeffem Corwinem (více)
USA, (2001–2003), 29 h 5 min (Minutáž: 43–45 min)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

V dobrodružném dokumentárním seriálu podnikneme cestu kolem světa za nejzajímavějšími zvířaty. Slavný Jeff Corwin baví a zároveň učí lidi poznávat přírodu a život zvířat. Provede nás Indií, Afrikou, Jižní Asií a Jižní Amerikou. Společně zažijeme mnohá dobrodružství v divočině, horách, deštném pralese i v poušti.

01. Lesní člověk z Bornea
02. Indie - Jízda na Kobra Expresu
03. Arizona - Země hadů
04. Aljaška - Sever odhaluje svá tajemství
05. Volání Louisianské divočiny
06. Siamské království
07. Šest dní s drakem
08. Do srdce temnot
09. Říční vlk a ostrov hadů
10. Namibie
11. Madagaskar - Ostrov zapomenutý v čase
12. Panama
13. Galapágy (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jeff rulez, co jinýho se k tomu dá říct?:) Seriózní komenty už tu jsou, takže si jednou užiju ten pocit napsat první věc co mě napadne:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne zabavnej dokument, v kterym navstivite spoustu zajimavejch mist, dozvite se spoustu zajimavejch veci, ale oproti jinejm se i budete bavit. Corwin, kterej vas provazi celym dokumentem je spravnej magor a v kazdym dilu dela spoustu silenejch veci. Kde jinde uvidite, aby se pruvodce valel s divokejma zviratama po zemi? ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zábavnější dokument jsem ještě neviděl. Jeff Corwin z obyčejnýho dokumentu o všemožný havěti udělá svejma fórkama a různým blbnutím zábavu a přitom se dá ještě něco přiučit ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi netradiční dokumentární filmy s praštěným průvodcem, tohle dílko si nemůžete nechat ujít...Ne, vážně - Jeff vás nejen poučí, ale navíc se neskonale pobavíte nad jeho někdy vpravdě šílenými kousky (chytání čtyřmetrové anakondy v naprosto kalné vodě...vlastně hady má Jeff obzvlášť v oblibě - krajty, psohlavce, kobry, korálovce, chřestýše atd.). Prostě a jednoduše - zkuste to... ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Vtipne podani prirodopisneho dokumentu. Jeffa mam rad, je to spravnej yankeeskej magor, kterej ze vseho nejradci taha hady ze svych der, no jeste ho zadnej neustkl, klikare. Ale clovek se tu zabavnou cestou dozvi spoustu zajimavosti, takze doporucuju vsem co maji radi zvěř, hady a rockenroll. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Na tomhle dokumentárním seriálu jsem celou dobu ujížděl, dokud nepřesunuli už nevím jestli druhou nebo třetí řadu na všední dny dopoledne, kdy jsem umíral ve škole. Každopádně tak jako tak jsem si Jeffa Corwina příšerně zamiloval a jeho láska k hadům se do mě vpálila tak, že už je nepovažuji za ptáky bez koulí... ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Spolu se Stevem Irvingem asi jedni z mála dobrodruhů, kteří k nám do televizí prorazili a které jsem docela rád sledoval. A Jeffa bych na tuhle profesi fakt netypoval, vypadá spíš jak novodobej kovboj :-) ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Něco podobného jako Lovec krokodýlů, akorát Jeff Corwin je trochu jiná osobnost, a celkově je to zábavnější trochu ulítlejším způsobem, 4 hvězdy. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava i dokument najednou. Vždy když vidím jak se Jeff prodírá lesem nebo brodí bažinami v těch svých šortkách tak mám lepší náladu. :) ()

Pussycat18 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší dokumentarista všech dob! Vtipnej, chytrej, hezkej :-). Jeho fórky jsou na místě, trefné, super. Navíc z něj láska ke zvířatům čiší a na oplátku jsou v divočině všecha zvířata ochotni Jeffovi zapózovat, ukázat nám všem zvědavcům, jak to chodí. Tohle je zoolog rulez! ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Jeff je prostě třída. Podává své dokumenty takovou zábavnou a přitom poučnou formou. Nejlepší dokument o přírodě, který jsem zatím viděl. Kam se hrabe Steve Irwin. ()

jilda 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle chlap má hady opravdu rád, vždy nějakého čapne pod kamenem a hlásí jak je krásný a tlustý a smrtelně jedovatý :-) ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Bylo to tvrdé, ale nudné. Pan Jeff mi přišel bez šťávy a já jsem to musel vypínat, když na to přišla řada v televizi. Hodnota u mě skončila maximálně po čvrt hodině. Dávám jednu hvězdu z úcty k Jeffu Corvinovi. ()

Gekon 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší dokumentární seriál o přírodě (rozhodně nejvtipnější), skvělý Jeff Corwin a spousta hadů !! ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Škola hrou s Jeffem Corwinem v roli třídního učitele a třídního šaška. Asi nejlepší seriál o přírodě, jaký jsem kdy sledoval. ()

Reklama

Reklama