Reklama

Reklama

Světlo ve tmě

  • Velká Británie Half Light (více)

Obsahy(1)

Život Rachel Carlson (Demi Moore), úspěšné autorky thrillerů, naprosto změní tragická událost: její pětiletý syn nešťastnou náhodou utone. Rachel se rozhodne změnit životní styl a odstěhuje se na odlehlou chatu na skotském pobřeží. Zde však zůstává sama napospas své osamělosti a děsivým představám. Přestává rozeznávat, co je realita a co halucinace, a nakonec bude muset bojovat, aby si zachránila holý život. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (99)

petero 

všechny recenze uživatele

Demi Moor hrá spisovateľku, ktorá príde o synčeka a tak sa odsťahuje ďaleko od kohokoľvek na opustenú usadlosť na pobreží. Tu sa zoznámi s mladým obyvateľom majáku s ktorým po čase prežije vášnivú noc. Zanedlho sa však od miestnych obyvateľov dozvie, že tento mladík je už niekoľko rokov mŕtvy. A stop. Sme len v polke filmu. Viem. Ďalšia n-tá varianta na Šiesty zmysel. No nieje tomu celkom tak. Od tejto chvíli naberie film iný smer. Či sa Vám to bude páčiť, neviem, ale skúste to. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

První hodina, která se nesla v duchu (haha) těch nejhloupějších duchařských historek od táboráku, nebyla žádná sláva, ovšem zbytek byl zcela jiný, o dost lepší, příjemně překvapivý a zmíněné duchařině dal úplně jiný rozměr. Ve filmu mi ovšem chybělo cokoliv uvěřitelného, především tedy emoce hlavní hrdinky se někam vytratily, a myslím, že Demi Moore to vážně mohla zahrát lépe. Jinak se mi náramně líbilo atmosférické cornwallské prostředí i hudba. Neurážející. ()

Reklama

xkupka07 

všechny recenze uživatele

Mně seto velice líbilo(večer jsem to musel vypnout a dodívat se až za světla, ikdyž to přímo horror není), ale zase na druhou stranu nic nového. Krásne prostředí.které ale mnohem lépe vystihli ve filmu Ostrovní zprávy, a téme smrti někoho blízkého a následny postraumatický stav zde již byl bezpočetně krát. Mile překvapila "striptýzova herečka" Demi Moore. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Brett Rosenberg: 1. Main Title ,2. The Drowning ,3. Dark Drive ,4. The Cottage ,5. Rachel's Theme ,6. Thomas Appears / The Island ,7. Dreams and Drownings ,8. Lighthouse Vista ,9. Love Theme ,10. Camera Flashback ,11. Boat Journey ,12. Morag's Vision ,13. "Thomas Was Here" ,14. Boat Journey (Alternate Version) ,15. Get It On ,16. Got It On ,17. Rachel's Healing ,18. "He's Dead" ,19. Haunted ,20. Broken Cross ,21. The Reflection ,22. Now You See Him... ,23. Losing It ,24. Who's There? ,25. Mr. Angus Regrets ,26. The Houdini ,27. Farewell ,28. Alone ,29. Girl in the Storm, ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mám z toho rozporuplné pocity. Na jedné straně tu je místy povedená mrazivá atmosféra, při které mi několikrát naskočila husí kůže a pak také krása skotského pobřeží a na straně druhé je tu opravdu špatný výkon Demi Moore, nedomyšlená zápletka a věci, které zůstaly nevysvětleny - rozhovor knihovnic či rozmluva místního policisty s farářem v hospodě. Navíc ten konec.............no mohlo to být i horší, to je fakt. Každopádně ty negativa převažují. A když do toho přidám Mathesona, kterého zrovna dvakrát nemusím, nemohu dát víc jak 40% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Píseň hrající na párty Mary je "Star of the County Down." (HellFire)
  • Po těžkém týdnu natáčení na ostrově Llanddwyn ve Walesu zaplatila Demi Moore za 20 krabic piva pro celý štáb. Po jiném natáčení v Porthdinllaenu zase nechala dovést ryby a chipsy. (HellFire)

Reklama

Reklama