Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Bea je poslední panna ve třídě. Jestli se nechce dál ztrapňovat, musí jí kamarádky pomoci najít vhodnou "oběť", která by ji o panenství připravila... (oficiální text distributora)

Recenze (58)

Budweiser 

všechny recenze uživatele

V porovnání s ostatními filmy tohoto žánru byl film natočen do koukatelné a přirozené podoby.Díky tomu film určitě míří i ke starším generacím a není určen pouze pro teenagery. P. Næss si mohl klidně odpustit i to jedno zvracení po večírku. Film si bohužel nedokáže udržet stejné tempo od začátku do konce, což je velká škoda. Z pohledu mladého muže mohly být do rolí hlavních hereček zvoleny atraktivnější dívky :-)) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Teenagerské komedie jsou mým oblíbeným žánrem, ale tenhle film mě přesto, že jsem od něj nic nečekal, naprosto zklamal. Strašně natočené a až na nějaké výjimky škaredé herečky a herci. Jak kdyby se nás snažili přesvědčit, že ve Švédsku je to taková bída. Až přehnaně trapné situace, tohle zase musela napsat nějaká zakomplexovaná ženská. Děj nic moc, ale naštěstí se místy objeví originální vtip. To ale nic nemění na tom, že jsem se dost často nudil a ani nenáročných 83 minut mě neodradilo kontrolovat, kdy už to konečně skončí. ()

Reklama

Eve Lyn 

všechny recenze uživatele

Tenhle žánr nevyhledávám, naopak se mu spíš vyhýbám. Ale když jsem náhodou zapnula v TV tuhle švédskou komedii, dokoukala jsem ji a byla jsem mile překvapená, jak vkusně se dá natočit film o trapnostech, které se nám v reálném životě běžně stávají. Téma zpracovává originálně, vtipně a s nadhledem. Zřejmě tam ten nadhled někdo neodhalil, ale myslím si, že autoři se určitě nechtěli a ani nemohli brát smrtelně vážně... Za normálních okolností bych dala asi jen tři hvězdičky, ale když vidím to hodnocení (nechápu, většinou se to moje shoduje s většinou), tak si přihodím. ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Typická teenagerovská komedie, které se celou dobu smějete, ale ne proto, že je to legrace, ale protože je to hloupé a do detailů předvídatelné (protože ty komedie jsou všechny úplně stejné, jen se pořád prohazují kluci a holky). Pozitivem budiž, že Panenství na obtíž neobsahuje žádné nechutně podané tělní tekutiny (vlastně žádné...) a hrdinové vypadají úplně normálně a ne jako z fashion magazínů. Každopádně stresovat se, že holka v 16 je ještě panna.....kam ten svět spěje, že se to mladým prezentuje jako nějaká katastrofa či trapnost? ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Líbeznej filmeček, takový celý pozitivně laděný a tak, a i celkově hezký a vtipný. Ano, uznávám, je to taková i celkem typická teenagerovská komedie, jen to tentokrát nechtějí dělat kluci, ale holky (vlastně to chtějí dělat úplně všichni :-) ), ale to je snad jen plus. Ano, uznávám zadruhé: Děj je předem jasný jako facka. Ale proč ne, stejně všichni chceme, aby vše takhle skončilo, protože se za tím joudou z Joudova tak trochu poznáváme, a ti, co jezdí bouráky, jsou přeci pěkní blbci :-) No, zde bych snad jen rýpnul, že je všechno trošku uspěchané, protože ten tzv. idol v podstatě po celou dobu, co chodí s hlavní hrdinkou, neudělá žádnou chybu (snad se jen on nenechá dostat do postele, ale dostane tam hrdinku sám, ale je to chyba? :-) ). Jako blbec se projeví teprve až po tom, co se s ním dívčina rozejde. No, a pak je taky docela zvláštní konec, který je tak trochu jiný, což může být u filmu, u kterýho chceme, aby byl přesně takový jako milion dalších, možná trošku na škodu. Á nakonec, abych nezapomněl, fakt sympatická hrdinka - hned bych ji bral :-) Ale koukám na mobil, a ona, mrcha, ne a ne zavolat. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • V pokoji Beatrice (Kaia Foss) je na stěně nalepený plakát kapely Surferosa, která vytvořila soundtrack k filmu. (Cheeker)

Reklama

Reklama