Reklama

Reklama

Michael Jordan: Air Time

Obsahy(1)

Michael Jordan: Air Time (video film) bývá řazen mezi nejlepší dokumenty o Michaelu Jordanovi. Dokument projde Jordanovou kariérou od roku 1984, ve kterém byl draftován do Chicaga Bulls, až do roku 1993, kdy byl dokument natočen. Najdete v něm sestřihy z nejdůležitějších zápasů, sestřihy nejlepších Jordanových basketbalových "kousků" a na konec se podíváte na jeho účast v Dream Teamu na OH v Barceloně (1992). (Imazol)

(více)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je to černé, neskutečně sympatické, má to přibližně šest vzájemně propletených rukou, místo kolenních kloubů to má pružiny, ignoruje to gravitační zákony a když se to rozhodne zakončovat, tak ten oranžový kulatý nesmysl ani nenapadne spadnout někam jinam než do koše? Michael Air Jordan! Neznám výjimečnějšího hráče basketu a jelikož v tomto snímku Michael komentuje sestřihy svých nejdůležitějších sportovních, životních, ale i filmových, seriálových a televizních vystoupení, tak jiné než pětihvězdové hodnocení u mě nepřipadá v úvahu, i když se jedná "jen" o část jeho kariéry do OH v Barceloně 1992. Zkrátka měřím přibližně tři a půl metru, ale ve výskoku jsem se nikdy nedostal nad spodní lem Michaelových trenýrek. Hluboká poklona. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Dokumenty o Jordanovi nejsou ale vůbec fér. Basket jako takový už si těch 5 hvězd zaslouží, no a když se k tomu připlete ještě hráč, který pro mě vždy bude největší legenda a vzor, tak je celkem nedoceněné, že dalších 5 pro něj už dát bohužel nemohu :-) ()

dessa 

všechny recenze uživatele

Majkl byl stejně nejlepší hráč basketu, už nikdo nebude takovej, ani Iversen, ani Wade, prostě nikdo. A tenhle dokument mapuje jeho kariéru od začátků až do doby natáčení dost dobře. Koš mi připadal jako obrovskej kýbl, kterej prostě nejde minout... Nemluvě o mrazení v zádech, když slyšíte: "What time is it? Gametime, huh!" ()

Reklama

Reklama