Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho nešťastného dne se s Jini rozejde její přítel, nechává však dopis, kde píše, že byl s ní jen díky sexu a nebylo to na na vážný vztah. To přinutí Jini, aby se podívala do své minulosti na své tři bývalé lásky. 1. s Ku-hyeon, který je dnes knězem. 2. Jeong-seok, z něhož se stal policista a ženatý muž s dítětem a 3. Yoo-in, který žije v ateliéru a je umělcem. Jini zjišťuje, že za dobu co s nimi byla za ně vše platila a živila je, což jí přiměje vypočítat účty a zaslat jim je, oni však zaplatit nechtějí, a tak začíná její pomsta. (balone)

(více)

Recenze (9)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa asi prvé veľké sklamanie na poli Kórejského filmu. Najdôležitejšou vecou vo filme je pre mňa stále herec a to ako dokáže pretvoriť charakter napísaný v scenári do filmovej podoby. Charakter s ktorým sa dokážem ako divák stotožniť, a ktorému rozumiem a držím mu palce, poprípadne ho nechám nech mi ukáže úplne nový spôsob ako sa pozerať na niektoré situácie. Lenže S diary nič takého nerobí. Každá jedna z postáv je neznesiteľne hlúpa. To že je celý film o hlúpej babe ktorej nevychádzajú vzťahy by som ešte pretrpel, kebyže príde k nejakému veľkému rozuzleniu, alebo keď niečo pochopí. A samozrejme že na konci ako to už býva niečo pochopila a napísala o tom knihu, ale mňa to nechalo chladným a bolo mi to jedno. Nerozumel som prečo tam boli animácie, asi som naozaj blbý, ale fakt som ich nepochopil a ani prečo tam boli neustále samé zatmievačky. Po chvíli mi začali liezť strašne na nervy. Film, ktorý ma pre mňa absolútne nulovú hodnotu, čo je dosť veľká škoda, lebo nápad ako taký mi príde pozerania hodný. Jeden z tých filmov, ktoré nebudem nikdy absolutne chápať. ()

gibbon 

všechny recenze uživatele

Povrchnější verze High Fidelity (Všechny moje lásky) naruby. Jinny poté, co v polovině filmu zjistí, že ji všichni tři dosavadní partneří ani tak nemilovali, jako spíš jen sexuálně využívali, připraví každému z nich svéráznou odplatu. Až po pomstě, kterou ovšem nemá to srdce dotáhnout do konce, si uvědomí jakou hodnotu mají i zkrachovalé vztahy. Přes přitomnost kondomů s umělým spermatem a "Bobiků" v lednici nejde o žádnou teenagerskou komedii, jak by se mohlo dle plakátů se spoustou spodního prádla zdát. ()

Reklama

balone 

všechny recenze uživatele

První polovina je taková ta romantika o prvníh láskách, kde se krásně kouká na něčí život, který má takové štěstí potkat takové muže. Druhá polovina je však o odplatě, kdy hlavní hrdinka chce dostat peníze, které do jejich vztahu dala, protože většinou vše platila ona. Což většina věcí co jim dělá, aby jí zaplatili rozesměje. I konec má takové pěkné rozuzlení a uvědomění si, k čemu to všechno bylo, čím si v těch vztazích prošla. 75% ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Po krásných úvodních titulcích přichází příběh Jini, kdy sledujeme posledních deset let jejího života. Je to mladá a citlivá žena, která touží po lásce, ale bohužel všichni čtyři partneři, které měla, byli mizerové, co ji jen využívali. Když si to Jini zpětně uvědomí, rozhodne se pomstít se. Celý film doprovází humor, moc hezké vizuální zpracování a originální nápady. Mile mě překvapila přítomnost Kim Seon-a a Gong Yuho, s nimiž jsem strávila asi šestnáct hodin v seriálech, a tak bylo zajímavé po dlouhé době se s nimi shledat v naprosto odlišných rolích, než z jakých je znám a zejména u Kim Seon-a jsem se musela vážně snažit, abych v ní neviděla jen ráznou Kim Sam-sun. Celkově je to určitě povedený film, který mě nenudil, ale obsahoval několik scén, které jsou trochu mimo můj vkus a asi ho v mysli dlouho neuchovám. Přesto stálo za zhlédnutí. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání. Dle infa jsem čekala komedii, ale nejspíš jsem humor v tomhle filmu moc nepochopila, protože jsem se zasmála asi tak dvakrát. Když si vzpomenu na jiné komedie z té doby, byly to pecky, u kterých se člověk fakt nasmál, tohle oproti nim byla dost slabota. Hlavní hrdinka mi byla ze začátku navíc dost nesympatická, děj se v první hoďce vlekl, ale naštěstí se to v druhé půlce celkově zlepšilo, takže jsem to dokoukala, ale už never more. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama