Reklama

Reklama

Dobrá manželka

Obsahy(1)

Zatímco se Evropa připravuje na druhou světovou válku, mladá venkovanka Marge Hillová žije usedlým rodinným životem na zapadlé farmě kdesi v srdci Austrálie. Její nudná dosavadní existence s nedůvtipným manželem se jí ale příčí víc a víc. A když přijde přitažlivý cizinec, je ochotna vzdát se pro trochu dobrodružství úplně všeho, co dosud budovala… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

eileen 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale dost křečovitě napsaný a natočený scénář. Nějak jsem hlavní hrdince to náhlé vzplanutí nemohla uvěřit. První polovina filmu byla docela slibná, ale pak se to zvrhlo. Škoda. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Morálne podporujem MeToo a podobné organizácie na podporu žien, ale mať doma takú ženu, ako je postava Rachel Wardovej, tak ju zmaľujem do modra a zašijem jej frndu. Neskutočne mi šla na nervy a divil som sa, koľko trpezlivosti s ňou má Bryan Brown. Ale možno sú takéto ženy v Austrálii bežné, podľa toho ako liezli všetky ženy z mesta do postele Sama Neilla. Každopádne ma ten film príliš neoslovil. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to o žene, ktorá žije v malom meste v Austrálii okolo roku 1939. Má milujúceho manžela, ale cíti, že život ju míňa a že vzrušujúce veci sa dejú len iným ľuďom. 5/10 ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný snímek, který svými hereckými výkony nepřesvědčil o pravdivosti. Brzy po skončení jsem na děj a na film sám zapomněl. ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

pomalej děj, pomalej spád, možná to mělo do sebe, něco málo, ale koukat se na to fakt nedalo. strasně špatnej scenář, hozný herecký výkony, skutečně melancholické drama...o hovně ()

Reklama

Reklama