Reklama

Reklama

Kookhwakkot hyanggi

  • Jižní Korea 국화꽃 향기 (více)

Obsahy(1)

Když Suh In-Ho, který vyrůstal v Americe přijíždí studovat do rodné Koreje, potkává zde poprvé Hui Jae. Hui Jae je rázná mladá žena, která nejde pro ránu daleko. In-Ho je naopak nesmělý introvert, který je často cílem jejích posměšků, přesto si studentku, která ho převyšuje věkem, zamiluje. Hui Jae nechce o vztahu s romantickým snílkem ani slyšet a po promoci se vdá za jiného muže. Do jejího života ale zasáhne autonehoda, která jí rodinu zničí a ona zůstává samotná s nedůvěrou vůči celému světu. Suh In-Ho na ni však nezapomněl. Jaká úskalí na cestě za štěstím budou muset oba překonat? (Hwaelos)

(více)

Recenze (14)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že film obsahuje viacero "citovo" vydierateľných okamihov, ktorých intenzita závisí od vašej cynickosti, veľmi pútavým sa stal pre mňa vďaka dvom myšlienkám. Jedna vo mne rezonovala z vlastnej minulosti (vzťah, v ktorom vzájomná láska je viac živená z jednej strany). Druhá - možno ešte intenzívnejšia, v podobe hypotetickej otázky, ktorú som si v duchu kládol už viackrát. Jej rozriešenie (možné odpovede) ma vždy váhou svojho smútku a bolesti emotívne zaangažuje a rozosmúti nad nemožnosťou vyviaznúť z jej područia bez ťažkej straty toho, čo (koho) milujeme celým svojim srdcom. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Z filmů, které bez obalu útočí na divákovy emoce pomocí dojemného a drtivého příběhu, mám tenhle asi nejraději. Příběh je prostý a naprosto uvěřitelný (alespoň pokud věříte v existenci lásky), a to mu dodává úžasnou atmosféru. S hrdiny jsem se prostě sžil, a tím bylo všechno to, co se jim přihodilo, pro mě umocněno do ohromných rozměrů. Existuje hodně filmů z žánru, které jsou těžko uvěřitelné nebo které jsou emočně přeplácané, ale to není případ Scent of chrysanthemums. V jednoduchosti je krása. ()

Reklama

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Možná jsem cynik (jsem :)), ale tohle bylo ulepenější než jakákoli romance, kterou jsem měl možnost za dlouhá léta vidět (včetně těch největších hollywoodských limonád). Jedno klišé se vršilo na druhé, jedna slzopudná scéna stíhala druhou. "A Moment to Remember", který jsem nedávno viděl mi přijde ve srovnání s tímhle jako vkusný konverzační film. Ale ze všeho nejhorší byla ta hudba. Směs italských oper, korejských rádiových slaďáků a amerických synťákových hitů minulého století byla opravdové peklo a jakoukoli scénu s potenciálem mě dojmout, zcela zabila. ()

Tuco 

všechny recenze uživatele

...sjíždim teď jihokorejský snímky a zrovna předevčírem jsem si řikala, kdy přijde nějakej, kterej bude stát fakt za prd...tak přišel včera..tohle mě absolutně minulo. Strašlivě jsem se nudila...Oba dva mi byli silně nesympatičtí, ON (pan nesetřepatelný) se nezmohl na nic jinýho než škemrání a útrpný pohledy a jako vrchol všeho si pozval svojí máti?!, aby dotyčnou překecala sama, když kupa jogurtů a plyšák navrch selhali...celý se to strašlivě vleklo, pořád někdo umíral..a to všechno bez špetky humoru..tu jednu dávám za to, že tam na konci nevyjukla vysmátá kámoška gyndařka.. :) ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Len slaby odvar tych najkrajsich korejskych romanci, ktore som mal moznost zatial vidiet. Zapletka je totizto tak naivna, hlupucka a nevynaliezava, ze mi cely tento film prisiel az prilis neuveritelny na to, aby som mu mohol aspon trochu verit, a viac si ho uzivat. V tychto filmoch, nech su si akokolvek podobne, vzdy nachadzam detaily, ktore ten ci ony film spravia vynimocnym - proste veci, ktore ma skutocne chytia za srdce. Chyba tu to prislovecne caro. Mozno keby som Scent of Love videl skor, ohodnotil by som vyssie. Azijskych romanci som vsak vydel dost a tato medzi tie najlepsie ani zdaleka nepatri. (6.2/10) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Herečka Jin-yeong Jang, ktorá vo filme hra ženu chorú na rakovinu žalúdka, v skutočnosti zomrela na rakovinu žalúdka o 6 rokov neskôr. (Lacid)

Reklama

Reklama