Reklama

Reklama

Kookhwakkot hyanggi

  • Jižní Korea 국화꽃 향기 (více)

Obsahy(1)

Když Suh In-Ho, který vyrůstal v Americe přijíždí studovat do rodné Koreje, potkává zde poprvé Hui Jae. Hui Jae je rázná mladá žena, která nejde pro ránu daleko. In-Ho je naopak nesmělý introvert, který je často cílem jejích posměšků, přesto si studentku, která ho převyšuje věkem, zamiluje. Hui Jae nechce o vztahu s romantickým snílkem ani slyšet a po promoci se vdá za jiného muže. Do jejího života ale zasáhne autonehoda, která jí rodinu zničí a ona zůstává samotná s nedůvěrou vůči celému světu. Suh In-Ho na ni však nezapomněl. Jaká úskalí na cestě za štěstím budou muset oba překonat? (Hwaelos)

(více)

Recenze (14)

Lacike 

všechny recenze uživatele

On naivny blbec za ktoreho sa u zenskej musi prihovarat matka, ma od zaciatku strasne stval. Ona sympaticky rozumna zenska, ktora nepochopitelne tomu blbcovi podlahne. Cim u mna klesla na same dno. No a kedze to je klasicka Korejska melodrama, tak tu nesmie chybat smrtelna choroba. Tentokrat ma to ale cele nechalo chladnym, kvôli postavam, ktore mi boli uplne ukradnute. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Len slaby odvar tych najkrajsich korejskych romanci, ktore som mal moznost zatial vidiet. Zapletka je totizto tak naivna, hlupucka a nevynaliezava, ze mi cely tento film prisiel az prilis neuveritelny na to, aby som mu mohol aspon trochu verit, a viac si ho uzivat. V tychto filmoch, nech su si akokolvek podobne, vzdy nachadzam detaily, ktore ten ci ony film spravia vynimocnym - proste veci, ktore ma skutocne chytia za srdce. Chyba tu to prislovecne caro. Mozno keby som Scent of Love videl skor, ohodnotil by som vyssie. Azijskych romanci som vsak vydel dost a tato medzi tie najlepsie ani zdaleka nepatri. (6.2/10) ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Z filmů, které bez obalu útočí na divákovy emoce pomocí dojemného a drtivého příběhu, mám tenhle asi nejraději. Příběh je prostý a naprosto uvěřitelný (alespoň pokud věříte v existenci lásky), a to mu dodává úžasnou atmosféru. S hrdiny jsem se prostě sžil, a tím bylo všechno to, co se jim přihodilo, pro mě umocněno do ohromných rozměrů. Existuje hodně filmů z žánru, které jsou těžko uvěřitelné nebo které jsou emočně přeplácané, ale to není případ Scent of chrysanthemums. V jednoduchosti je krása. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Možná jsem cynik (jsem :)), ale tohle bylo ulepenější než jakákoli romance, kterou jsem měl možnost za dlouhá léta vidět (včetně těch největších hollywoodských limonád). Jedno klišé se vršilo na druhé, jedna slzopudná scéna stíhala druhou. "A Moment to Remember", který jsem nedávno viděl mi přijde ve srovnání s tímhle jako vkusný konverzační film. Ale ze všeho nejhorší byla ta hudba. Směs italských oper, korejských rádiových slaďáků a amerických synťákových hitů minulého století byla opravdové peklo a jakoukoli scénu s potenciálem mě dojmout, zcela zabila. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Právě jsem to dokoukal a těžko se mi to hodnotí. S každým dalším korejským filmem si uvědomuji, jak si jsou hodně podobné. Čekání na první lásku, ta přijde a někdo umře. Na druhou stranu ty filmy jsou tak krásné a naprostá většina z nich se mi hodně líbí. Asi si budu muset nechat ten film chvíli v sobě uležet, protože teď fakt nejsem schopnej si v hlavě srovnat, jestli se mi hodně líbil, nebo "jenom" líbil. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Herečka Jin-yeong Jang, ktorá vo filme hra ženu chorú na rakovinu žalúdka, v skutočnosti zomrela na rakovinu žalúdka o 6 rokov neskôr. (Lacid)

Reklama

Reklama