Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitelka Oskara Diane Keatonová ztvárnila hlavní roli v americkém dramatu režiséra Charlese McDougalla. Ztělesnila v něm matku, která se musí vyrovnat s tragickou smrtí své dcery. Poté, co Sara zahynula při autonehodě, se zoufalá Natalie vydá za jejími přáteli. Snaha proniknout do životů těch, kteří dceru znali nejlépe, však odhalí nečekaná tajemství. Když dívčin nejlepší přítel Adam (Tom Everett Scott) ukryje Sařin deník, Natalie ho obviní z dceřiny smrti. Netuší totiž, že právě v něm se ukrývá pravda o vztahu mezi ní a její dcerou. Odhalené tajemství však nešťastné matce pomůže, aby se vyrovnala s tím, co už se nedá změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Houbičky a parta trochu opožděných "hippies" a matka, která chce za každou cenu zjistit a pochopit svou dceru-japanoložku...?! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je to již léty zaběhnutá praxe, že slavné a uznávané herečky propůjčují své jméno podprůměrným televizním filmům nezajímavým tak, že i sledování dopravní špičky přes okno obýváku je zábavnější. Záhadou větší než Bermudský trojúhelník je mi však důvod, proč to dělají... ()

Socrates odpad!

všechny recenze uživatele

Protivně infantilně pozitivní dvacetiminutovej úvod vystřídá sled absurdních až debilních situací, v nichž hraje prim šílená a všem do všeho kecající Diane Keaton (proboha, a to si to i produkovala!), kterou profackuje a hodí do klidu až závěrečný tvrdý odhalení reality. Ve všech ohledech otřesnej film. ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

Nelogické, povrchní, pseudointelektuální, užvaněné a papírem smrdící antidrama, které nezlepší ani Diane Keaton. Jen se znovu a znovu musím tázat: "Proboha proč? A jak dlouho ještě?!" Ach jo... ()

Reklama

Reklama