Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (216)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville ve filmu, kde hraje mentálně postiženého. Že to není možné? Je! Sám Knoxville nemá ani potřebu občas postiženého hrát... ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Bohužel nepříliš povedená komedie. Jakoby se autoři zalekli tématu a báli se, že když si budou dělat legraci z postižených, tak je lidi ukamenujou. Místo trhlé komedie je tedy Ringer klasickým příběhem o chlapíkovi, který "procitne a objeví sám sebe." Fórů minimum, těch dobrých ještě míň, ale Knoxville a především Cox jsou velmi fajn. Sranda to ale moc není. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,428,675Tržby Celosvetovo $40,442,437Tržby za predaj DVD v USA $18,306,739 //počet predaných kusov 1,217,884║ Režisér Barry W. Blaustein je amatér najhrubšieho zrna, na prvý pohľad to nevyznie lepšie než akákoľvek televízna produkcia, jednoducho bez štipky nejakej snahy natočil takmer absolútne nefunkční film a hlavne na danej krátkej ploche aj dosť nudný, nezáživný, kde je toho vydarenejšieho strašne ale strašne málo. /15%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mám rád Johnnyho Knoxvillea a Katherine Heigl, takže jsem se docela bavil. Fóry by mohly bejt lepší, ale koukat se na to prostě dá. 50% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Ton of Shame ,2. Mr. Sandman ,3. Sweet Ride ,4. Wink and a Nod ,5. Merlot ,6. Real Thing ,7. Main Title ,8. Calvera ,9. Hot Sugar ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ne zas tak super idiotsky, jak by se z nametu mohlo zdat. Nicmene pribeh jede podle naprosto jasnejch koleji, ze mi uz od zacatku bylo jasny, ze se mam tesit na nakej ten dojemnej moralizujici konec a taky ze jo. Jinak vetsina vtipu tezi z toho, ze se Knoxville chova jak hovado, coz ani nemusi moc hrat, takze je v roli fajn a pak to tezi z velkyho vyskytu retardu, ale precejen je to cely pojmuty hodne zlehka, aby film nahodou nebyl nejak kontroverzni, nebo si nemoh nekdo stezovat. Celkem pohodova zabava na jedno skouknuti. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem že to bude nic moc, ale nakonec to šlo. Nejvtipnější jsou scénky, kdy si parta mentálů dělá prdel z Knoxvilla. Jo, fanoušci Johnnyho si přijdou na své... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kéž zhniješ v samotném pekle, ty šmejde hnusnej!" Takové rozhřešení, doprovázené solidním direktem, si dám líbit. Já bych tedy na paralympiádu rozhodně nejel, protože by mne frustrovali všichni ti beznozí, kteří by mě předběhli, bezrucí, kteří by mě porazili v páce a zejména slepí sportovci, proti kterým bych neměl šanci ani v orientačním běhu. Steve má však natrénováno a jde do toho, ale žádná smršť humoru to skutečně není. V případě komedie ze sportovního prostředí však své hodnocení tradičně zaokrouhluju nahoru. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak oficiální text distributora slibuje, že bych se měl u toho neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky. Já jsem ovšem při těch závěrečenejch titulkách byl docela otrávenej z toho nechutnýho moralizování. Jinak komedie to neni špatná. Hlavně ze začátku jsem se u toho docela zasmál, ale ty debilní konce, kde prostě nesmí chybět nějaký vážný poučení, už mě v komediích fakt serou. Zkazilo mi to dojem z celýho filmu - 3 hvězdičky. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jen průměrná komedie, která má občas záchvěvy zábavnosti, ale neni to zas tak moc často. Krom toho Johnny Knoxville neni zrovna nějakej skvělej komediální herec a i když se snaží, tak to většinou neni nic moc, nicméně Katherine Heigl je tady celkem příjemná a retardi skvěle retardovaný, škoda jen, že tu neni trochu tvrdší humor, přece jen Farellyové to umí většinou pěkně rozbalit, ale tady se to nějak nedaří ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dementní ksichty a držkopády ve stylu jackass jsou Johnnyho parádní disciplínou, takže asi nepřekvapí, že se na paralympiádě cítí jako ryba ve vodě. Vtipkovat na toto téma znamená balancovat na velmi úzké lávce, ale především díky charismatickému Knoxvillovi se to podařilo a jeho mentál strčí do kapsi i Hoffmanova Rain Mana. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten kněz ve zpovědnici byl z opravdu velmi radikální církve, zřejmě konvertuji.. Přišlo mi, že pohodový The Ringer si spíše utahuje z těch, co sami přízemně vtipkují na účet mentálně postižených a ukončil to očekávaným závěrem, nad kterým by jistě zaplesalo rytmem fair-play bijící srdce Sport Billyho.. Knoxville prokazuje svou zajímavost, i když zrovna nejezdí z kopce v nákupním vozíku, či nedostává kulečníkovými koulemi do genitálií. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s Johnnym "retard" Knoxvillem. Děj je velice jednoduchý, šablonovitý, pln klišé. Ale i přes to příjemně pobaví, rozesměje a vyloudí úsměv na tváři. Nějak zvlášť nadprůměrnými hereckými výkony film neoplývá, na druhou stranu většina zúčastněných nějaký ten komediální talent má. Docela povedený soundtrack, hodně rychlý konec a super scéna v kostele. Lepší průměr. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Johnny je showman. Síce si viem v tejto roli predstaviť aj iných komikov, no práve on mi potvrdil, že dementa vie 'zahrať' aj on. Keď teda odhliadneme morálne zásady uťahovania si z postihnutých, dostaneme prvotriednu porciu humoru s naozaj dobrým záverom, síce klasika, ale ja mám klasiku rád. 75%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý nápad, který ovšem nebyl úplně využit a je to škoda. Mohla to být totiž mnohem větší sranda než to nakonec byla, ale i tak jsem se docela bavil a na Katherine Heigl se vždycky dobře kouká. Poctivý 3* ()

juta 

všechny recenze uživatele

Bláznivá olympiáda je trochu nešťastný název. Přeci jen bych bral nějakou úctu k těm postiženým. Nicméně film se mi líbil, od začátku do konce tam nebylo hluché místo, trošku romantiky, často zábavný... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem o tom, jak by se na tento film díval sám postižený člověk anebo někdo, kdo má k postiženým hodně blízko. Poněvadž zase tak dobře komediálně zpracované, bez možnosti kohokoli urazit, to nebylo. ()

Reklama

Reklama