Reklama

Reklama

Mladý Kolter

  • USA Kid Colter

Obsahy(1)

Obsazení akčního dramatu vévodí populární zpěvák žánru country and western Jim Stafford. Titulní postavou však není sám Stafford, nýbrž mladý Jeremy Shamos, který zde ztvárnil městského chlapce Justina, jehož unesou muži z hor. Nemilosrdní únosci poté mladíka ponechají napospas osudu v severozápadní divočině. Předpokládají, že mladík zde nemůže bez pomoci přežít, ukáže se však, že v sobě skrýval dosud nevyužitou vnitřní sílu. Jeho boj s nelehkou situací i jeho závěrečné opětovné nalezení rodiny pak probíhají na pozadí těch nejúchvatnějších přírodních scenérií Ameriky. I když by se na základě zápletky mohlo zdát, že jde o film určený pouze určité divácké kategorii, jde ve skutečnosti spíše o rodinný snímek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová záležitosť, ktorá pendluje na hranici detského filmu a komédie. Záporací sú vykreslení komicky a chýba im nejaké to koliesko v hlave. Herecké výkony podpriemerné, aj keď malý hrdina je sympaťák. Väčšinou hrozí nuda, výnimku tvoria tie miesta, v ktorých je na scéne komické duo najatých vrahov. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Příběh začíná poklidně .- Třináctliletý syn odjíždí z Bostonu za svým otcem do západoamerického státu Washington, kde tráví nezapomenutelné dny, při odjezdu se ovšem zcela nevinně zaplete do nebezpečné hry mužů mimo zákon. Jeho únos a vysazení v divočině ukáží, kolik dobrých rad, které mu dalotec,lze prakticky využít. Krásná příroda národního parku Olympic je skvělou kulisou příběhu, který je příjemnou podívanou a čím více se rozvíjí děj, tím více drží,e chlapci palce, aby vyhrál sv§j boj se zlem. Velice mne zaujal a dávám mu 5 hvězdiček. ()

Reklama

Reklama