Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Recenze (399)

POMO 

všechny recenze uživatele

Banda nezaujímavých postáv behá po interiéroch lode a zažíva nepekné veci. Nielen, že sme to všetko už sto krát videli, navyše je to každú minútu zabíjané čoraz absurdnejšími a stupídnejšími zvratmi. Pri úvodných titulkoch som bol kľudný, pri záverečných rozčúlený. Tomu hovorím emocionálne gradovanie! Jedna hviezda iba za áčkových hercov a vyšší rozpočet, než aký mávajú podobne zlé filmy. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Jako parodie na žánrová klišé velice výživná záležitost, k plnohodnotné hororové áčkovosti však chybí...no, ehm, vlastně úplně všechno. Vezměte si pět libovolných hororů, jukněte na Dokonalou bouři a dostanete minimálně vše, co dokáže Loď duchů nabídnout... Je mi moc líto Karla Urbana, který si po Pánovi prstenů takhle ošklivě kazí reputaci... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se bavil u rádobyáčkového filmu se scénářem děravým jako řešeto. Rozhodně víc než u Sommersovy Chobotnice. O HODNĚ víc;) Hlavní zápletka se překvapivě vysvětlí, sice naprosto duchařsky šíleně, ale díky kabátu do jakého se to navléklo a díky sympatické hrdince přežitelně a přijatelně. Filmová hudba slušná, obzvlášť v pomalých pasážích, nicméně nevkus úvodních titulků a občasného řízného hardrocku nebo co to bylo, spolu s řadou malých logických nedostatků potopí Ghost Ship na 60%. Postavy netrousí žádné "zdrcující" hlášky jako v Chobotnici, jsou v podstatě nevýrazné, ale sakra, nechápu proč, ale líbilo se mi to i s tím koncem. Pohodová věc na kteroukoli roční a denní dobu, ale na žánrové škatule nedejte, bát se rozhodně nebudete. Jako horror Loď Duchů selhává, ale jako zábavka-rozprávka u mě vítězí. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete totálně nechutný úvod (vyjma stylově-nestylových titulků), čeká vás...zbytek nechutného filmu, který se v závěru strhne v nechutné a samoúčelné orgie a vyústí v trapnou historku o hamižnosti. Jak vypadá ona "šokující" pointa, můžete poznat podle těch uvozovek. Béčko nebéčko, úroveň je potřeba... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, nenápadité, nepřekvapivé - těmito slovy by se dal shrnout příběh Lodi duchů. Podobných "duchařin" už byly natočeny desítky, ne-li rovnou stovky. Dvě hvězdičky jen za účast Gabriela Byrnea. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $30,113,491Tržby Celosvetovo $68,349,884║ Prevarená voda ostáva v tomto prípade len prevarenou vodou, horror čo nič nové neponúkne. /25%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Provařená videopultovka recyklující snad všechno co už jste v žánru viděli. Vystavět horor kolem mořeplaveckých klišé o ultradrsňácích (a ultradrsňačkách) a dochutit ho báchorkou o "lodi duchů", takhle páchnoucí naviják dneska snad nesežere nikdo. To že jde film do kin, považuji za hrubou urážku divácké inteligence ;) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně jednuduše odhadnutelný snímek se silně béčkovým nádechem. Atmosféra není zas tak úžasná a celým filmem se hrne nelogika. Béčkové rozpadnutí, přehypovaný závěr a nutnost vysvětlovat dopodrobna unudí. Jediné co se mi líbilo byla hudba (a to hlavně při závěrečném "A takhle to bylo ...."). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Frizzell: 1. The Discovery ,2. Falling Apart ,3. The Arctic Warrior ,4. The Deal ,5. The Antonia Graza ,6. Welcome Aboard ,7. How's It Going Up There? ,8. Falling Through ,9. Touring the Ship ,10. The Marie Celeste ,11. I Saw A Little Girl ,12. No Unexpected Guests ,13. Bullet Holes ,14. Cabina Di Capitano ,15. Katie Appears ,16. Meeting The Captain ,17. The Bodies ,18. Francesca Appears ,19. The Freezer ,20. Finding Gold ,21. Work To Do ,22. Santos Dies ,23. My Little Box (for the film Ghost Ship) ,24. Go To Hell ,25. Bon Appetite ,26. Katie's Dolls ,27. The Ballroom Reverts ,28. Francesca's Theme ,29. Epps Meets Katie ,30. Survivor ,31. Katie Disappears ,32. The Fight ,33. Repairs ,34. Underwater ,35. Greer's Body ,36. Murphy's Body ,37. I Guess It's Over ,38. The Graza Explodes ,39. The Souls Ascend ()

tron 

všechny recenze uživatele

Solídny ghost ship horor. Zo začiatku pôsobivá atmosféra, následne béčkarsky nenápaditá, predvídateľná vyvražďovačka. Ale to lano nemalo chybu (čo vytušil aj režisér a tak ho potom pre istotu ešte zopakoval). Takisto henriksenovský Gabriel Byrne ako nekompromisný kapitán bol OK. Ďalšie neambiciózne, ale možno o to zručnejšie nakrútené dieťa produkčnej dielničky Roberta Zemeckisa a Joela Silvera, Dark Castle Entertainment (13 DUCHOV, GOTHIKA). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nic moc originalniho, filmu s duchama je spousta, s duchama na lodi uz tolik ne, ale porad to jsou duchove. Pribeh neni uplne nejhorsi a hlavne tu je hodne slusna atmosfera. Herci nestoji za rec a hlavni duvod, proc se na tenhle film vzdy rad podivam, je tech par krvavejch a par nechutnejch scen, jiste, moc nich neni, ale i tak to stoji za to a pod 3* nepujdu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Rozuzlení v závěru smrdí prostě příliš a nechá vás v nepřesvědčení, i tak si ale po dnešní vůbec první projekci nemyslím, že si ten film zaslouží pod 50% - pěkný prostředí opuštěný tajemný "lodi duchů", zhruba půlka herců má nějaký charisma, drží to pozornost i solidní napětí, úvodní plesová řezačka spolehlivě utkví. Koho ale sakra napadlo... škoda. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

je to sice pořádný nefalšovaný a stoprocentní béčko, ale není až tak špatný. tedy není tak hrozný do chvíle, kdy se duchové začnou ukazovat a zabíjet. kdyby všechno zůstalo jako předtím, byl by to mnohem lepší film (atmosféra a podobně). ale ve chvíli, kdy režisér natáhne pověstnou masku rudé smrti na divákovy oči, stává se z toho jen další vybíjená beze smyslu a důvodu. upřímně řečeno i výsledná pointa je pořádnej blábol. a je to škoda, rozjíždělo se to moc pěkně. třeba scéna na party je moc zajímavá a postupné objevování lodi taky. bohužel od zjevení duchů to nestojí ani za zlámanou grešli. a ještě je tam tak strašná (snad rocková?) hudba, že jsem si každou chvíli říkal, jestli nejsem na koncertu a kdy na mě vypadnou zlití a nafetovaní týpci. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Náhodou to nebylo tak hrozné, jak se tu píše. Pár nelogických věcí tam bylo, ale celkem se mi to i líbilo..... ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, za co jsem dal 1 hvězdu. Odejít z kina v polovině filmu je jako vyskočit z okna rozjetého vlaku, ale tu jsem se málem obětoval (vyskočil) a nechal se roztrhat přes všechny betonové a železné předměty, které bych viděl naposled. Možná by s toho udělal Steve Beck nový "působivější" horor. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nechápu vaše opovrhování, tohle je solidní BÉČKO. Kravina na kvadrát, ale odpočívalo se mi u toho příjemně. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

No a protože se na ní na konci "ďábelsky" nepousmál, tak to bude za 2* ... :-) Ale příběh je na nic... :-( Nevim, co mě na tom tak "uchvátilo", že musím dát zrovna ty 2*, ale asi to bude pojídání fazolí... :-P ()

Reklama

Reklama