Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Recenze (399)

Curfew 

všechny recenze uživatele

Je to sice v podstatě hovadina, ale já jsem se nenudil ani, když jsem na tenhle filmík náhodou narazil v TV už celkem potřetí... tak proto ty tři hvězdičky. Jjasně, je to odhadnutelné od začátku do konce, ale minimálně jeden úsek miluju: tu scénu, kdy se flashbackově ukáže, co se na lodi odehrálo. Brilantně natočeno, skvělá hudba, mrazí z toho v zádech. kdykoli tenhle film někde zahlédnu, na ten flashback si počkám! ()

SakyLand 

všechny recenze uživatele

Odporné scény, ale jinak nudné. Každou chvíli jsem si myslel, že jsem už tu nejtrapnější scénu filmu viděl a že to už může být jen lepší. S tím mě ovšem Black dostal. Bylo to čím dál horší. ()

LionelHuts 

všechny recenze uživatele

Samotný film nic moc. Ovšem vzhledem k mé fascinaci starými zaoceánskými parníky musím jednu hvězdičku přidat. Exteriérové záběry na ten rezavý opuštěný kolos neměly chybu. Klidně s tím mohli vyplnit celý film a já bych byl spokojený. Je to podobné, jako všechny takové ty filmy o domech duchů a podobné kraviny, akorát že na palubě starého zaoceánského parníku. Je to tupé a stokrát viděné, ale bavil jsem se. A ta představa, že by opravdu někde mohla bloudita takováto 50 let opuštěná loď je pro mě parádní. ()

hansen 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička ja za úvodní scénu s ocelovým lanem,krásný masakr,škoda že zbývajících 80 minut je nuda. ()

Reesha 

všechny recenze uživatele

Ja se bavil dobre. Atmosfera opustene lodi je pro me to pravé a ze se to pak zvrhne v typickou vyvrazdovacku? No a... pointu to ma peknou a taky uzasnej konec. Nic vic nic min. Jinak souhlasim ze ne film ani jednou nijak nevylekal. ()

Angelie 

všechny recenze uživatele

Neoslovilo me to, je to celkem nuda. Rekla bych ze nejlepsi scena z filmu je prvni scena, pak uz o zadne jine nevim a film se proste jen tahne a tahne spatnym dejem, pokud o nejakou tu akci sice byl ale nic z toho, je to nepovedene a film nicim neprekvapil ani nezaujmul. ()

majuus 

všechny recenze uživatele

Ďalší pous o horor ktorý stál "za kuloví". Proste si pár ludí behá kade tade a zakaždým niekoho zabijú samozrejme spôsoby zabitia nečekané (myslené ironicky). Jedna * len za to že Francesca Rettondini bola asi jediná ktorá vedela svoju rolu dobre zahrať. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Na konci je celkem překvapení, ale jinak jednoduše jemně strašidelná chůze po lodi. 40 - 45%. Krapec silnější dvě hvězdy. ()

zeromen 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní horor, s výborným dějem a skvělou hudbou. suprová duchařina, kam se na ní hrabou nechutné japonské blafy. ()

macoslavek 

všechny recenze uživatele

scéna s červí konzervou se dodnes občas objevuje v mých nočních můrách.. hvězdička je za gabriela, ale ani on nemohl zabránit tomu debaklu.. paradox: děs a hrůza chybí, přesto je to děsné a hrozné. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor o lodi plné duchů,který se nesmí probírat skrz na skrz,jinak si divák film neužije,jelikož se nechá zcela ovlivnit chytrými řečmi o tom,jaká to je neuvěřitelná sračka,ale přitom to tak strašné není. ()

kyblik2 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale tak slabé hodnotenie a hrozné komentáre ma donútili po toľkých rokoch dať aspon moje hodnotenie. Film som videl naozaj dávno. Je pravda, že pri tomto filme som sa nejako nebál, teda označenie horor je nemiestne. Ale bola to slušná jazda, výborne natočená a s neskutočným záverom. Na tú dobu si myslím slušné. Jasné, že je to vykrádačka z mnohých filmov, no mne sa to ako celok páčilo. ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to ukázkové béčko, ale musím říct, že pro mě zajímavá vzpomínka na pubertu.. A ani, ted když na to koukám po patnácti letech a vím co od toho očekávat, nemám potřebu snižovat hodnocení...Film není moc dlouhý takže na nějaké poznávání a charakterizování postav tady není místo,ale proč taky. Pořád daleko lepší než vypatlaná banda týnejdžrů co je někde kosí mutanti nebo žere nějaká zmutováná příšera aka SYFY příšernosti z dnešní doby... Už jen za tu vzpomínku 72% ()

Reklama

Reklama