Reklama

Reklama

Blood Bound

  • USA The Dark Rite (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trojica lupičov sa zameria na pár, ktorý sa práve prisťahoval do malého mestečka a údajne má mať v dome kopu peňazí. To sa im ale stane osudným, keďže sem noví návštevníci prišli so zámerom nájsť osoby, ktoré môžu obetovať démonovi, ktorého uctievajú. Jednoduchá cesta za bohatstvom sa v okamihu mení na najdesivejší zážitok ich mladých životov. (Marceloo)

(více)

Recenze (13)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Režisér podpriemerného Dementia 13 nakrútil ďalšiu podpriemernú blbosť, ktorú zachraňuje možno len to, že mala aspoň nejaký scenár. A možno jedna mizerná gorescénka, ktorá aspoň dáva vedieť, že sa jedná o horor. Ale takmer hodinu a trištvrte sa do toho neoplatí investovať. Skupinka satanistov sa tu snaží zneužiť trojicu nesympatických teenagerov, a pri tom nabúchať sfetovanú blondýnečku, aby na konci mohla vyprdnúť spratka a splniť proroctvo. Herci ma nepresvedčili, aj keď sa tvárili zúfalo, napínavé to nie je vôbec, lacné, nevýrazné, väčšinu stopáže sa to iba ťahalo. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Trojica lupičov sa zameria na pár, ktorý sa práve prisťahoval do malého mestečka a údajne má mať v dome kopu peňazí. To sa im ale stane osudným, keďže sem noví návštevníci prišli so zámerom nájsť osoby, ktoré môžu obetovať démonovi, ktorého uctievajú. Jednoduchá cesta za bohatstvom sa v okamihu mení na najdesivejší zážitok ich mladých životov. - Na The Dark Rite, alebo momentálne Blood Bound, som bol po prechádzajúcom horore tohto režiséra dosť zvedavý. Naposledy ma zaujal svojím štýlovým spracovaním a kombináciou hororových subžánrov. Tieto originálne prvky si preniesol aj sem a opäť je z toho netradičný horor. Zaujme vizuálne spracovanie s depresívnymi filtrami, dosť bezradné situácie, v ktorých sa hlavné charaktery ocitnú, a téma toho, že sa tu prítomné zlo nedá nijakým spôsobom poraziť a postavy sa teda musia zmieriť so svojím osudom. To môže znieť trochu nezmyselne, ale na konci do seba všetko precízne zapadne a mňa osobne koniec na rozdiel od predošlého režisérovho počinu prekvapil, aj keď verím tomu, že tým s lepšou predvídatelnosťou bude záver jasný už približne v polovici. Myslím si, že jediným problémom sú tu lacné spracovanie a nevyrovnané herecké výkony, kedy polovica hercov hrá ako profesionáli a ostatní hrajú ako naprostí amatéri. Posun v tvorbe režiséra je napriek týmto nedostatkom badatelný, a o to tu práve ide, takže rovnako ako minule silné tri hviezdy, ktoré sú ešte silnejšie ako tie minule. + herec z The Atticus Institute + herec z The Hills Have Eyes Part II a Albino Farm ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asi každý divák, který si kdysi užíval blboučký televizní seriál Čarodějky (ať už kvůli své mentální retardaci jako většina, nebo kvůli své vytříbené a rafinované perverzitě jako já), si nejspíš užije i tuhle céčkovou lahůdku. Je to sice mizerně (=levně, televizně) udělané, ale zápletka je v rámci žánru slušná a konec k postavám nemilosrdný, čehož si cením. Z hereckého ansámblu mě zaujaly dvě postarší čarodějky s vizáží i hereckým talentem pornohereček, a pak taky zajímavý a uvěřitelný představitel Kerryina bojfrenda Seana. Naproti tomu moji nelibost po celou dobu vzbuzovala Brolinova dcera, kterou tímto soukromě vyhlašuju nejšerednější novou herečkou, jakou jsem letos zatím viděl. A navrhoval bych alternativní konec: Stejně jako kdysi Zeus a ostatní Olympané sestupovali k dcerám pozemským a obcovali s nimi, mohl by pan Démon Srdcožrout zálibně popatřit na Kerryinu ohavnost, prohlásit démonštinou něco v tom smyslu jako "U všech ďasů, tak ukrutnou držku jsem ještě neviděl!", ze žárlivosti povraždit celou zvrhlou rodinu svých uctívačů, chopit se nebohé děvy, unést ji s sebou do Tartaru a tam s ní pak po celou věčnost plodit všeliké ohavné stvůry. No a nechtěně nejvtipnější moment filmu? Určitě Davidova věta "Promiň, jsem nervózní, ještě nikdy jsem neměl sex s někým mimo mou rodinu". Kouzelné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta ošklivejch satanistickejch úchylů si hraje s trojicí velice nesympatickejch zloduchů. Je v tom nějaký dítě, který se má narodit z (ne)svatý soulože, během nesmyslnýho zaklínání se hodně máchá rukama, maluje se krví na lidi a křídou na podlahu, párkrát sem zabloudil skurut a dojde i na nějakou lásku. Dohromady to je bordel bez ladu a skladu, kterej nemá v rámci žánru co nabídnout. A tý Brolinovic holce by měl někdo vysvětlit, že by se měla živit něčim jinym, než hraním. 10% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

2 chlápci a ženská přepadnou barák kde jsou údajně peníze. Bohužel obyvatelé toho baráku jsou sektisté,kteří té ženské udělají děcko a ty 2 očarují, aby nikomu nic neřekly. A to je celý film horor to připomíná tak zhruba 10 minut z 96 minut jinak to je všechno ostatní navíc hlavní herečka je neskutečně hnusná ženská (nemám rád takové ty herečky co vypadají jak chlapi) a za celý film takřka nesleze z filmu . Jediné pozitivum co to má jsou ostatní ženské herečky na které se dá aspoň dívat a , že otec hlavní hrdinky vypadá jak Kájinek. Chtěl jsem dat 1 hvězdu, ale za ten konec snižuji a dám odpad. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek svým konceptem vybočuje z řad konvenčních hororů, což mnozí diváci přijmou velice neblaze. Atmosférické temné vyprávění se nese v pomalém tempu, takže u fanoušků akčních krváků bude zákonitě vzbuzovat nudnost. Bohužel, tohle je prostě jiný film. Snímek bez lekaček, hektolitrů krve a zběsilostí. Až by jeden řekl: “ Konečně změna!” Námět se sice ničím nijak nevymyká, ale proč nakonec, po delší době, ne. Obětování mladých lidí čaroději a čarodějnicemi má v sobě určité románové kouzlo v rámci pestrosti tajemství a uhrančivosti postav. Právě pomalé tempo vzývá patřičnou atmosféru v rozvíjení příběhu obsahující jen takovou roušku tajemství, aby udržel zájem. Divákům tak umožňuje zpochybňovat některá chování a reakce. Vše má svůj důvod a na konci přirozeně dojde k odhalení. Snímek je svým způsobem hororově příjemný. Snímek pouze pro diváky užívající si poklidný příběh s rouškou tajemství a strachu. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Náhodou celkem zajímavé ... netušil jsem, kam se to bude ubírat ... ale zabavilo solidně ... trochu kreativity a nápadu mezi obyčejnými, jednočarými horory ... kde se jen chcípá a tupě řve a chová ... tady to má ještě takový "fantasy" podtext ... u mě dobrý ... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Blood Bound nie je prave najzaujimavejsi horor uz len tym,ze sa clovek nudi pri sledovani,namet by bol aj fajn,no prevedenie nie je celkom vhodne,mozno,ze keby to tvorcovia okorenili nejakym napatim,atmosferou a pridali trosku viac gore a krvi,tak by z toho mohol byt fajn film,ale takto si to nevysluzi najlepsie hodnotenie...:-) ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to zpočátku nebylo až tak špatné, ale pak se to začíná táhnout, stále se nic neděje, takže hrozí usnutí. Je tu více vykecávání, nežli samotného příběhu. Hlavní představitelka je neskutečně hnusná a chvílemi jsem se načapal při nápadu, zde nejde o chlapa. No a ten její partner byl ještě vo fous horší. Hluboce podprůměrný snímek. ()

DyingAngel odpad!

všechny recenze uživatele

Hrôza! Ale bohužiaľ nie taká, ktorú by mal v divákovi vyvolať poriadny horor, skôr hrôza, ktorá u mňa vyvierala z nevýslovnej nudy. Po pol hodine som zaspala a bolo mi úplne jedno, ako to celé skončilo. Vlastne aj počas tej pol hodiny som tápala, na čo sa to dívam. Celé zle! Zas som sa nechala zlákať pekným plagátikom... ()

Reklama

Reklama