Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na podzim roku 1994 tři talentovaní mladí filmaři odešli do lesa natáčet dokument o legendární místní bosorce. Pak ale zmizeli beze stopy a už je nikdo nikdy nenašel... Jejich film, který byl nalezen v lese vydělal obrovskou spoustu peněz. Jak se to stalo? Nevíme. Na podzim roku 1999 další tři mladí filmaři odešli do lesa zjistit, co se stalo s těmi třemi nešťastníky před pěti lety, ale zmizeli také. Proč se všichni hrnou do lesa? Jsou opravdu lehkomyslní? Můžete zjistit, co se stane, když mladí filmaři začnou mizet uprostřed lesů, domů, supermarketů a veřejných parků... (Vapet Production)

(více)

Recenze (79)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Paneboženanebesích! Škoda, že tu neexistuje ještě horší stupeň než 'odpad!', anžto tahle zhovadilost jej dalekosáhle překonává. Nechápu, jak se u tohoto mohl bavit i někdo jiný, než retardový černoch. Vlastně nechápu, jak to někdo vůbec mohl vidět celé. Přiznávám se, že asi po půl hodině nevěřícného zírání jsem to začala přetáčet, hádám, že mě tento postup o nic zásadního nepřipravil. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Prodie mám rád, ale mám jednu jedinou podmínku - musí to být ZÁBAVA. A když se u ní nudím víc jak u libovolného filmu pro pamětníky, tak asi bude někde průser. Po všech stránkách naprostá hrůza, která nedokáže přinést ani jeden jediný vtipný moment, a že by se jich dalo zrovna na Záhadu Blair Witch (ten film mám btw rád) vymyslet spousta. Nestojí to ani za stažení. /viděno na DVD: 0% a odpad!/ ()

Reklama

keoma26 

všechny recenze uživatele

tahle parodie jde až na dřeň nejen parodovanému žánru (hororu obecně, neomezuje se navzdory názvu a formě pouze na předlohu), ale i parodii samotné, odhaluje jejich repetitivní a eklektický charakter, u fenoměnu Blair Witch navíc ukazuje jeho naprostou iracionálnost a nelogičnost (sám jsem fanoušek "projektu") a to, že jeho působivost vychází z těch nejprimitivnějších emocí - díky tomuto svému rouhačství popuzuje jak konzumenty hororů, tak i parodií ... "mluvíš jako joe pesci v mafiánech";-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Výborně, ano, tvůrci tohoto snímku vystihli veškerou debilitu Záhady Blair Witch a ukázali ji v plné nahotě. Proto chápu ty odpady, někdo někomu sáhl na kultovní kyblík. Samozřejmě ani tohle není film (stejně jako ZBW, resp. TBWP), spíš sled televizních scének, ale jako parodie fungují dobře, včetně vložených reklam. Taková Americká soda. ()

Tartaros odpad!

všechny recenze uživatele

Toto mal byt FILM ? Ako by aj mohol ked kazdu sekciu (cast) "filmu" pripravili uplne ini ludia, ako keby som sa pozeral na dielo skolacikov... I ked musim povedat ze hlavne jedna scenka ma pobavila (scenka so stupnutim do hovna) :) Ale to je asi vsetko, bolo to az tak trapne, ze sme si to museli pretacat po kazdej traparine o 5 minut dalej :) ()

Zajímavosti (1)

  • Vedle hororu Záhada Blair Witch (1999) lze v parodii najít odkaz na klasický Teleshoping nebo na pokračování filmových sérií Pátek třináctého a Vřískot. (Rimer545)

Reklama

Reklama