Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Verónica (Ana Patricia Rojo) žije sama s chůvou a nemocnou babičkou. Chůva jí vypráví pohádky o čarodějnicích. Verónica si vezme do hlavy, že je čarodějnice a začne manipulovat svojí kamarádkou Flavií (Elsa Maria). Flavie tomu uvěří až poté, co ji Verónica pomůže zbavit se učitelky klavíru. (Lenny09)

Recenze (6)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To to bil peknej hnus,aby som bol presný pekne nudný hnus.Čakal som od tohoto filmu oveľa väčšie grády.Je to hlavne o detskej naivite a o psychike dieťatá,ktoré keď je kŕmené klamstvami,ľahko tomu môže uveriť a tak psychologická dráma je to jasná ale horor tak to nie.Toto je tretí film od C.E.Taboada,ktorý som od neho videl ale aj najslabší.Film čisto bez atmosféry a niektoré scény ma viac rozosmievali ako vystrašili. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Taboadovi se teda jeho rozloučení se světem filmu, dle mého, ani trochu nepovedlo. Děj VENENO PARA LAS HADAS obsahuje sice pár fantasy, horrorových a mysteriózních prvků, ale nejvíc se blíží (psychlogickému) dramatu. Příběh dvou malých holčiček hrajících si na čarodějnice se mě ani trochu nedotkl a ke konci jsem kontroloval zbývající čas filmu každých pět minut. Slabota. ()

Reklama

baronGrga 

všechny recenze uživatele

Pevně věřím tomu, že až se tohoto Taboadova filmu zhostí nějaký šikovný režisér a dá vzniknout dalšímu z jeho remaků, bude se na co těšit! Taboada si ve Veneno para las hadas opět hraje a do finále se nikterak nežene, dávaje si záležet na každém záběru, což trochu škodí právě tam, kde již divák očekává gradaci a vroucně se modlí, ať si již konečně děvčata seženou ropuší pacičku a začnou čarovat. Při sledování tohohle tandemu mimo jiné zavzpomínáte na mládence Macaulayho a Elijaha nebo třeba na vynikající Fuhrman, která dokazuje, že švihlé holčičky mají v hororech své místo. 70% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Spíše více drama než fantasy-horor. Děj je zbytečně na můj vkus dlouhý a nudný, jedinný závěr mě potěšil. Dvě děvčata se dají dohromady, chodí spolu do školy, hrají si spolu ve volném čase na čarodějnice, až té jedné škrábne v hrnku.....a asi si každý domyslí, jak to dopadne :-D 25% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Taboadovy mysteriózní horory mám hodně rád, ale tenhle poslední kousek, který Taboada natočil, je pro mě lehkým zklamáním... Jedná se spíše o psychologické drama točící se okolo dvou dívek, z nichž jedna (Veronika) se vydává za čarodějnici a úspěšně tak manipuluje s tou druhou (Flavia)... I když je scénář (v Taboadově případě jakožto vždy) naprosto jednoduchý a lehce odhadnutelný, nikdy to nevadilo... Tentokrát se ale Taboadovi nepodařilo vyvolat tu správnou atmosféru jako ve svých předchozích (a úspěšnějších) kouscích a i hororových momentů je velmi málo, takže se divák spíše nudí a postupem času sleduje spíše hodiny než samotný film... Neříkám, že je to úplně špatný kus, za shlédnutí určitě stojí, ale vzhledem k Taboadově jménu jsem čekal mnohem víc... ()

Zajímavosti (1)

  • Auto, jímž jezdí Flaviina rodina, je Cadillac Fleetwood 75 z roku 1946. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama