Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kazaam bydlí v láhvi a má se docela dobře. Dokáže spoustu kousků, které na požádání předvádí tomu, komu zrovna patří. Kazaam je totiž džin. Ale úplně všemocný také není. Nedovede přičarovat lásku ani žádnou jinou nehmotnou věc. Teď zrovna patří dvanáctiletému Maxovi, ale jak se zdá, ani slíbená tři přání mu nebudou moc platná. Maxovi rodiče se rozvádějí. Otec Nick je navíc ve velkém nebezpečí. Má skvělou nahrávku, o kterou se sním hodlá poprat majitel obchodu s hudebninami i místní gang. Co s tím vším provede Max a Kazaam, který se zdá být úplně bezmocným? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nemohu jinak... další z desíky filmů, který jsem viděl díky HBO, jež v ČR tehdy začínalo fungovat. Není to nic světoborného, to ani náhodou, ale pro nás kluky to byla ohromná sranda a film jsem viděl tolikrát, že jsem s bratrem při každé repríze nadšeně hláškoval a kradl slova hlavním hrdinům přímo z úst. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nie je to také zlé, ako sa všade hovorí. Má to pár dobrých momentov a pár zlých (ktoré prevažujú), no čo si tu budeme nahovárať, Kazaam má titul filmovej katastrofy najmä pre účasť Shaquilla... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Džin má velké možnosti, ale zde se o ně nesnaží tolik, jako v jiných filmech. Asi proto, že je mu v láhvi moc dobře. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama