Reklama

Reklama

Americký horor, ve kterém další parta vysokoškoláků uvízne ve městě ovládaném vražedným kultem kukuřičného boha.  Zdánlivé ticho v malém městečku budí dojem klidu a příjemného pokoje. Ukrývá však nekontrolovatelnou hrůzu. Celé město ovládá vraždící kult dětí, který řídí neznámá ďábelská síla a rozhoduje o tom, kdo zůstává a kdo ne... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Aurus 

všechny recenze uživatele

Musím říct že pro mě zatím nejzajímavější a nejlepší díl této série. Přijde mi že tento film měl docela velký rozpočet a přitom měl 1,65 miliónů což je docela málo ale dopadlo  to docela dobře, taky mi přijde že tento film padl do správných rukou. Příběh je docela dost povedený, postavy jsou docela sympatické, hudba je docela fajn, atmosféra tu je konečně častá narozdíl od 2,3 a 4 dílu, napětí je zde docela dost časté a taky mi i přijde zatím nejlepší v této sérii což je dobře, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je docela povedená. No za mě velké překvapení ale stále to je podprůměrnej horor. 3,5-4/10. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Zhovadilost neustále uvádět v titulcích, že je snímek založen na krátké povídce Stephena Kinga nepotřebuje komentář. Nicméně jako mozek nezatěžující a plně relaxační kukuřičný výplach to funguje. Eva Mendes a David Carradine jsou potom jen zaslouženým bonusem. P.S. Ginger kid, který všem těm pomatencům šéfuje pobaví. Jednu výchovnou by ale potřeboval... 40% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Piaty diel bol v celku pozeratelny,nechybali krvave sceny,akcia,ale atmosfera a nejake lakacky chybali,davam tri hviezdicky aj vdaka nadhernej Eve Mendes...:-) ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

No,tak tenhle horor dávali zrovna,když jsem následkem kalby z předchozího večera nemohl usnout a tak jsem ho musel shlednout.Občas dobrá atmosféra a pár vskutku krvavých scén jsou jediné dva klady,které jsem na filmu našel.Zbytek je hrůza. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Průměrný hixploitation, který většinu fanoušků série nemá šanci urazit, ale nikoho (doufám) ani nemůže nadchnout. Slabší tři hvězdy, předchozí díl se mi líbil více. ()

Imouse odpad!

všechny recenze uživatele

Horor? Bali by jste se, kdyby vám někdo ukazoval svoje domácí video, jak si reze ruku? Ano? Pak je toto horor prave pro vas. ()

Ajfist 

všechny recenze uživatele

První kukuřičné děti za shlédnutí stály.Povedený horůrek, ale s přibývajícími dalšimi díly je to už naprostá zoufalost. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Od začátku těch pár minut to má divoký rozjezd,ale pak nějakou dobu ve filmu,dá se říct dle většiny,nuda,což pak když se to zase rozjede,je to zase lepší.Ale jsou samozřejmě mnohem lepší horory. ()

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

5 / Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) Čakal som skôr veľké zlo po ktorom stratím chuť na ďalšie časti filmu ale nestalo sa. Skôr sa na tie filmy viac teším. Nečakal som však že to bude pozerateľné, aj keď herci boli hrozný a niektorý aj nesympatický a nehovorím o tej demencií ktorou si celým filmom prechádzali ale aj tak sa za mňa jedná o solídny Béčkový horor. Vraždy celkom v pohode aj keď väčšinou mimo scény ale čo už. HODNOTENIE: 6/10 ()

Pollini odpad!

všechny recenze uživatele

Teenagerovský hororek plný krve a odseknutých končetin. Stará známá ohraná písnička, jako v předchozích dílech, pro mě už to byla pořádná nuda. Nic, co bych už někde neviděla. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, opět hromada klišé (například že řidič se lekne a v nízké rychlosti dostane smyk a auto je nepojizdné nebo již klasická věta: Chtěla jsem tě chránit) a naprosto nelogických kroků (jít prozkoumat sám nebezpečí a podobně). Předešlý díl vytáhl tuhle sérii alespoň trochu z bahna, ale tento díl se sápe zase pěkně dolů. ()

Reklama

Reklama