Reklama

Reklama

VOD (1)

Priscilla je úspěšná žena - má výbornou práci, skvělý dům a perfektního manžela. Daří se jí ve všem... kromě sexu. Teď je ale rozhodnuta to změnit! Připojte se k jejímu hledání nových zkušeností ve svěží komedii s velkou dávkou inteligentního humoru. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Proto, aby film bodoval na plné koule, chyběla odvaha, i tak jde ale o nestandardně rozehraný úsměvný film s prvky dramatu. Je pravdou, že snaha o to být jiný, přitom znovu vypovídat o vztazích, zůstala někde na půli cesty v obou směrech a to se potom rozumí, že místo toho aby nastal jakýsi zvláštní soulad, je výsledek dost často "jen" zvláštní. Když ale k filmu nepřistoupíte jako k prvoplánově vedené bžundě (o což se ostatně český distributor okatě snaží), je možné, že nebudete úplně otrávení. II Hudba: Bruno Coon.  60% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Téma ženského orgazmu a neschopnosti dosáhnout ho je jenom zastírací. Tenhle mírně zábavný snímek se zaobírá spíše láskou a potřebou uvolněnosti ve vztazích. ___ Mladí, atraktivní manželé mají zdánlivě všechno, co si můžou přát. Jenom kdyby manželka mohla mít orgazmus.... Postupně ale vysvítá, že o to tu nejde. Manželství je prázdné, muž rezignoval, nejspíš závidí své ženě lépe hodnocenou práci, soustředí se jen na to, jak ji fyzicky uspokojit a úplně zapomíná na to, že má hlavně psychické potřeby, které on ani v nejmenším nevnímá. Sebestředný postoj - chce dokázat sobě, že je pravý chlap, žena je pro něj jen potvrzením jeho chlapáctví. ___ To legrační obchodník s bazény umí vyprahlou ženu rozesmát a navodit takovou atmosféru bezstarostnosti a sebejistoty, že - voilá - ona konečně zažije cinkání zvonečků a divokou jízdu se šťastným koncem. ____ Protože s vibrátorem, i když je účinný, tomu chybí správné souznění. ____ Jako by si při castingu vzpomněli na jinak zapomenutelný starší snímek Stát se opicí, kde Danny DeVito usiluje o vysokou, krásnou a bohatou ženu, od čehož ho jeho známý odrazuje s tím, že u takové nemá nejmenší šanci. A Danny DeVito odpoví: "Proč myslíš, že nemám? Každá má radši ošklivého býka než krásného vola." /15. 10. 14./ ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Když u filmu usíná divák, je to na pováženou! Ale když během natáčení usíná i kameraman s režisérem, pak je něco hodně špatně! Navíc ustřední dvojka Posey/Rudd se hodně nepovedla a ty věčný sexistický narážky nebyly vtipný, ale trapný!... Jedna * - za DeVita, Heather Graham a nečkaně povedenou komediální postavu Keith Davida! ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to docela ušlo, film si sice vybral dost sexistické téma, ale zajímavé. Ale zdálo se mi, že tvůrci z toho mohli vytřískat mnohem víc. Celou dobu se koukáme jen na to, jak žena nemůže ze svým manželem dosáhnout orgasmu, tak se rozejdou a ona si užívá s náhražkami až do té doby, než nepotká Danny DeVito, muže, s kterým jako prvním dodsáhne orgasmu, no není to vtipné? Ne není, tedy aspoň pro mě. Komedie dost slabá, ale za to s docela obstojnými hereckými výkony, a především se stravitelnou stopáží. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ žiadna divoká jazda sa nekonala, skôr sa jednalo o komédiu bez štipky avizovaného šteklivého napätia. Tým, že sa budú sto krát za hodinu opakovať slová ako orgazmus, masturbácia, vibrátor sa erotický náboj nevytvorí, ale skôr divák znudí a to sa nepovažujem za nijakého konzervatívca, ale čo je moc je moc. Humor tiež nič moc, Mischa mohla ukázať aj viac - ostatne veď neukázala nič, tak hádam si tie scény v bazénoch užil aspoň Danny DeVito. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Ohio ve městě Cleveland a ve státě Kalifornia ve městech Whittier a Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama