Reklama

Reklama

VOD (1)

Priscilla je úspěšná žena - má výbornou práci, skvělý dům a perfektního manžela. Daří se jí ve všem... kromě sexu. Teď je ale rozhodnuta to změnit! Připojte se k jejímu hledání nových zkušeností ve svěží komedii s velkou dávkou inteligentního humoru. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Divoké to nebylo! A jízda už vůbec ne! Nápad to nemusel být špatný, ale to zpracování je opravdu katastrofální!!!! Nuda! Vtipné momenty nebyly a alespoň úsměvné byly asi 2. Viděl jsem jen 3/4 filmu, pak jsem to vzdal. 1* dávám za geniálního zkrachovalce P. Rudd (škoda, že se toho více nevyužilo) a 1 * za to, že jsem viděl i horší paskvily. Takže 2* jsou optimální. Myslím, že promthaný potenciál a kdyby se více snažilo, mohla to být slušná komedie. Takto to bylo jen - ani nevím co. Howgh! ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Když u filmu usíná divák, je to na pováženou! Ale když během natáčení usíná i kameraman s režisérem, pak je něco hodně špatně! Navíc ustřední dvojka Posey/Rudd se hodně nepovedla a ty věčný sexistický narážky nebyly vtipný, ale trapný!... Jedna * - za DeVita, Heather Graham a nečkaně povedenou komediální postavu Keith Davida! ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Proto, aby film bodoval na plné koule, chyběla odvaha, i tak jde ale o nestandardně rozehraný úsměvný film s prvky dramatu. Je pravdou, že snaha o to být jiný, přitom znovu vypovídat o vztazích, zůstala někde na půli cesty v obou směrech a to se potom rozumí, že místo toho aby nastal jakýsi zvláštní soulad, je výsledek dost často "jen" zvláštní. Když ale k filmu nepřistoupíte jako k prvoplánově vedené bžundě (o což se ostatně český distributor okatě snaží), je možné, že nebudete úplně otrávení. II Hudba: Bruno Coon.  60% ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Obrovská nuda, která vám přirpaví neskutečně dlouhých 90 minut života. Ale popořádku. Zprvu se člověk docela zabaví. Půl hodiny uteče jako voda, koukáte na relativně vtipnou a oddechovou komedii, ale když by se měl příběh začít správně rozjíždět, tak najednou zjistíte, že se vlastně nic neděje. Stále všichni melou dokola to samé, pstavy se nijak nevyvýjejí a unudí vás na nejvyšší míru. Mischa Barton fajn, ale má málo prostoru. Danny DeVito klasicky skvělý a Heather Graham minum času. Parker Posey nudná a Paul Rudd mi připadá, že ten film točil po šílené opici. Nebyla to jízda a už vůbec ne divoká. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Další, čili ikstý, klon Sexu ve městě, tentokrát s nálepkou "made in Vidlákov" . Opět jedna romantická komedie pro ženy o hledání toho "pravého" nadsamce, nekonečném cancání o orgasmu a další takové té hollywoodské sexuální otrevřenosti, která se sice hezky poslouchá, ale s realitou to má společného leda starou prdlačku - Nu, zkátka typický představitel konkrétní odnože současné popkulturní tvorby, které naprosto neholduju, nerozumím a nevyhledávám. Jediné, co jsem si z tohohle výtoku odnesl je, že Parker Posey je výborná a přirozená herečka. Víc kvalit jsem v "Divoké Pizdě" bohužel nenašel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Ohio ve městě Cleveland a ve státě Kalifornia ve městech Whittier a Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama