Reklama

Reklama

VOD (1)

Priscilla je úspěšná žena - má výbornou práci, skvělý dům a perfektního manžela. Daří se jí ve všem... kromě sexu. Teď je ale rozhodnuta to změnit! Připojte se k jejímu hledání nových zkušeností ve svěží komedii s velkou dávkou inteligentního humoru. (oficiální text distributora)

Recenze (48)

Smok 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ žiadna divoká jazda sa nekonala, skôr sa jednalo o komédiu bez štipky avizovaného šteklivého napätia. Tým, že sa budú sto krát za hodinu opakovať slová ako orgazmus, masturbácia, vibrátor sa erotický náboj nevytvorí, ale skôr divák znudí a to sa nepovažujem za nijakého konzervatívca, ale čo je moc je moc. Humor tiež nič moc, Mischa mohla ukázať aj viac - ostatne veď neukázala nič, tak hádam si tie scény v bazénoch užil aspoň Danny DeVito. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +tučňák Danny DeVito, křehká Mischa Barton, závěr -je to o sexu a o orgasmu a stejně nic neukázali!!! WTF!!!/// To je snad blbej vtip. Celý film jsem protrpěl. A nechtějte abych pokračoval, musel bych být sprostej./// Celkem 21%/// ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

celý film se točí o sexu,dosažení orgasmu,učení ve škole a stavění bazénů.....že to zní zajimavě?možná,film je bohužel přesný opak,nudný a bevýznamný.zjištění že danny devito je už dávno nulová hvězda,se dostaví tak nějak samo. ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

No to tedy byla jízda... Ve filmu se řešily závažné problémy, a to zda si pořídit bazén či nikoliv, nebo jak dosáhnout orgasmu (vibrující mobil ve vagíně). Nakonec vše zdárně vyřešeno pomocí charismatického stavitele bazénů (Danny DeVito). Jeden z řady podle mě zbytečných filmů, zmítající se mezi komedií a romantickým slaďákem. Moc jsem se nesmála, což považuju u komedie za dost podstatný nedostatek, takže dvě hvězdy s odřenýma ušima (za toho nafukovacího žraloka a za Dannyho v plavkách ). ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Téma ženského orgazmu a neschopnosti dosáhnout ho je jenom zastírací. Tenhle mírně zábavný snímek se zaobírá spíše láskou a potřebou uvolněnosti ve vztazích. ___ Mladí, atraktivní manželé mají zdánlivě všechno, co si můžou přát. Jenom kdyby manželka mohla mít orgazmus.... Postupně ale vysvítá, že o to tu nejde. Manželství je prázdné, muž rezignoval, nejspíš závidí své ženě lépe hodnocenou práci, soustředí se jen na to, jak ji fyzicky uspokojit a úplně zapomíná na to, že má hlavně psychické potřeby, které on ani v nejmenším nevnímá. Sebestředný postoj - chce dokázat sobě, že je pravý chlap, žena je pro něj jen potvrzením jeho chlapáctví. ___ To legrační obchodník s bazény umí vyprahlou ženu rozesmát a navodit takovou atmosféru bezstarostnosti a sebejistoty, že - voilá - ona konečně zažije cinkání zvonečků a divokou jízdu se šťastným koncem. ____ Protože s vibrátorem, i když je účinný, tomu chybí správné souznění. ____ Jako by si při castingu vzpomněli na jinak zapomenutelný starší snímek Stát se opicí, kde Danny DeVito usiluje o vysokou, krásnou a bohatou ženu, od čehož ho jeho známý odrazuje s tím, že u takové nemá nejmenší šanci. A Danny DeVito odpoví: "Proč myslíš, že nemám? Každá má radši ošklivého býka než krásného vola." /15. 10. 14./ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Priscille Chasové v životě vše vycházelo až na jedno - sex. Když ji opustí její muž, vydává sa na divokou cestu, díky které najde lásku tam kde by ji málokdo čekal. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Komedie,u které opravdu nevím co by vypíchl,že bylo i třeba jen trochu vtipnější...Jediné zajímavé na celém filmu,byly hrátky hlavní herečky s vibrátorem.Ano správně s vibrátorem...Za mě celkově 30% a dvě hvězdy. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

komedia pre tridsiatnikov o neschopnosti dosiahnut orgazmus mi nepripadala velmi smiesna, ale urcite mala lahky humor, kt. ma pobavil. proste taky priemer. nic sa nestane, ked to neuvidite... ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Další, čili ikstý, klon Sexu ve městě, tentokrát s nálepkou "made in Vidlákov" . Opět jedna romantická komedie pro ženy o hledání toho "pravého" nadsamce, nekonečném cancání o orgasmu a další takové té hollywoodské sexuální otrevřenosti, která se sice hezky poslouchá, ale s realitou to má společného leda starou prdlačku - Nu, zkátka typický představitel konkrétní odnože současné popkulturní tvorby, které naprosto neholduju, nerozumím a nevyhledávám. Jediné, co jsem si z tohohle výtoku odnesl je, že Parker Posey je výborná a přirozená herečka. Víc kvalit jsem v "Divoké Pizdě" bohužel nenašel. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Film, který je vpravdě o ničem, aneb Holky to chtějí taky v hollywoodském kabátku. Nepřišlo mi to ani vtipné, ani trapně vtipné. Neslaná nemastná komedie sázející na "ožehavé" téma. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V průběhu dívání jsem si stihl důkladně pročíst noviny. Až tak zajímavé to bylo. Byl zázrak, že jsem ten zybtek dokoukal, ale doufal jsem, že nás životní etuda jedné frigidy, jednoho neukojeného samce a jednoho malého a tlustého prodavače bazénu ještě nějakým způsobem překvapí/pobaví/potěší. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zábavná indie komédia bezstarostne stiera hranicu medzi riskantným a nadupaným, často až veselým efektom. 6/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Trapná komedie o ženě, která nemůže dosáhnout orgasmu, obviní z toho svého muže, který to neunese, zdrhne a najde si mladší ženu. Pak naše hrdinka rozjede velkou jízdu, aby nakonec zakotvila u malého tlouštíka Danny DeVita, který je kupodivu jediným, kdo ji uspokojí. Prostě trapnost nad trapnost. ()

haushinkaa odpad!

všechny recenze uživatele

"...ve svěží komedii s velkou dávkou inteligentního humoru. (oficiální text distributora)" ??? Tady asi někdo papkal vtipnou kaši, když tohle psal... ()

Reklama

Reklama