Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý profesionální hráč baseballu Morris Buttermaker (Billy Bob Thornton) je vyzván k trénování neúspěšného baseballového družstva Medvědů. Snaží se dvanáct nešikovných kluků připravit na utkání s jejich největšími rivaly Yankees a jejich arogantním trenérem (Greg Kinnear). Podaří se mu připravit Medvědy na jejich klíčový zápas? Komedie plná břitkého humoru od režiséra filmu Škola Ro(c)ku (School of Rock). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V sobotu dopoledne v televizi Vidím Billy Bob Thorntona. Jede si svojí obvyklou roli alkoholika a kolem něj se prohání kopa chvílemi docela vostrejch harantů. Tak jsem si řek, že se na film podívám a třeba to bude v pohodě. A fakt že jo. To, že je film o baseballu jsem vůbec nevnímal. Upřímně jsem se párkrát docela nahlas zasmál a může za to právě ta kopa harantů, co tvoří film a ochlasta Billy Bob je svými trenérskými schopnostmi sceluje. Není to žádný zázrak, ale na sobotní odpoledne bych si nedokázal představit lepší film. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Edward Shearmur: 1. Promise - Simple Plan [3:32] ,2. Bad Reputation - Senses Fail [2:33] ,3. Everything Is Alright - Motion City Soundtrack [3:28] ,4. Wipeout - Phantom Planet [1:31] ,5. This Is War - Ben Kweller [2:22] ,6. Centerfield - John Fogerty [3:52] ,7. Shinin' On - Grand Funk Railroad [3:30] ,8. Cocaine - Eric Clapton [3:40] ,9. Muscle Of Love - Alice Cooper [3:45] ,10. Stranglehold - Ted Nugent [8:24] ,11. Close To Champaign - Los Straightjackets [3:55] ,12. Wack Wack - Young-Holt Trio [2:59] ,13. Meet Mr. Buttermaker - Edward Shearmur [2:24] ,14. Play Ball - Edward Shearmur [1:47] ,15. Dictatorship - Edward Shearmur [1:14], ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Inspirace filmem Santa je úchyl je evidentní. Billy Bob Thorton hraje v podstatě úplně stejnou postavu a já jsem se opět docela pobavil. Nicméně muj celkovej dojem z filmu značně zkazil stokrát omletej příběh a stádo fakanů v hlavních rolích. 50% ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Oproti Škole ro(c)ku neměl Linklater takové štěstí na hlavního herce (Thornton je o poznání horší komik než Black) i dětské představitele. Přesto příjemná podívaná, u které oceňuji hlavně výrazný rukopis jejího autora. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Komediu SKOLA RO(C)KU som zatial nevidel, takze nemozem porovnat tuto komediu, aj ked musim priznat, ze moc som sa tu nezasmial. Thorntona si radsej pozriem v thrilleri, komedialna uloha mu nejako moc nesedela. Mozno pre detskeho divaka je to zabavny film, ale pre niekoho, kto sa v baseballe nevyzna, to moze byt uplne nudne... 25.07.2008 ____________ Billy Bob Thornton - (Morris Buttermaker) +++ Greg Kinnear - (Roy Bullock) +++ Marcia Gay Harden - (Liz Whitewood) +++ Sammi Kane Kraft - (Amanda Whurlitzer) +++ Hudba: Ed Shearmur +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát omletý příběh a poměrně znuděný Billy Bob Thornton.. když se člověk koukne na jeho filmografii, tak je to minimálně škoda - i za cenu toho, že holt jednou nezaplatí nájem!! Kvůli němu do toho totiž asi šel (pokud ho tedy nezlákalo jméno režiséra Richarda Linklatera, který opět dokazuje, jak nepředvídatelným a bohužel nevyrovnaným tvůrcem je).. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Špatné zprávy pro ty co si myslí, že se budou bavit. Není to totiž až tak pravda, že se pod filmem skrývá komedie. Celkem jsem se zasmál .... ani jednou. :: (( ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No že zrovna z tohohle příběhu má někdo potřebu dělat remake... Mají ti Američani v hlavách ještě něco jiného než hambáče a baseball? Bobík už má takovýchhle poťouchlých rolí pomalu víc než těch opravdu zajímavých, ale na druhou stranu mu taky děsně sedí. Průměrnou zábavu do studeného podzimního večera povyšuje absence jinde všudypřítomných přiblblých amerických keců, a pak mám taky potřebu filmu pocukrovat za to, že mi kvůli idiotům ze Smíchova nestihl říct ani "čau, měj se!" ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Režiséra Linklatera jsem nikdy neuznával a ani ted po tomhle filmu nebudu, ale můžu zase říct že jsem se bavil celkem dobře. Thornton předvádí to co v každém filmu a jeho humor je to stejný jako v každém jeho filmu. Ale je to prostě zábavné. Navíc Kinnear i když ne moc využitý pobaví a je sympatický. Jen škoda že humor některých dětí byl tak trošku zaostalý. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie, určená především mladší polovině diváků, která neurazi, ale ani nenadchne. Malinko se mi zdá, že Billy Bob snad už ani neumí hrát jiné role a zaměřil se na alkoholem nasáklé zkrachovalce, takže jsem v duchu vzpomněl na Santa je úchyl a následně na Ples příšer, ve kterém asi naposled výrazně zazářil jako dramatický herec. Už by to zas chtělo nějakou lepší roli, Bobe. 50% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Blbinka na jedno použití, která byla taková jakou jsem ji čekal. Nic nového, ani převratného. Stokrát viděná story bez jediné vyloženě sympatické postavy a zapamatovatelného okamžiku. Občas rutina, která jede na scénáristický autopilot, stejně jako Thornton. Prostě klasický průměr, který nenadchne, ale ani nenaštve. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Film který tu byl již nejmíň 100 + 1x... A bohužel ze všech případů dopadl tento nejhůře... - 30. 11. 2009 - 5% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Probohy, tolik filmů na jedno brdo a těm Američanům to ještě nedošlo?!!! Tak, kdyby sem náhodou zabloudili: sport je pro všechny, sbližuje, vylepšuje charakter a vyhrajou outsideři. A když prohrajou na výsledek, tak jim patří morální vítězství. POZOR! Předchozí věta platí pouze pro film, při sázení se jí absolutně neřiďte! A na tyhle filmy už taky nechoďte, jinak je budou filmová studia točit furt dokola a z tý nudy se nikdy nevyhrabeme. /17. 6. 2010/ P. S. tohle hodnocení jsem napsala pár minut před koncem. Teď musím hodnocení snížit o jednu hvězdičku za americkou vlajku v posledním záběru. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to vypada velmi slibne ale pak film ztraci a na Skolu Ro(c)ku to proste nema...ale i tak prijemna podivana pro celou rodinu ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Davam sice len 2* pretoze s podobnymi sportovymi rodinnymi filmami tento neobstoji, ale vcelku slusne som sa na cynickom ochlastovi Thorntonovi bavil. 50% ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

"Tohle není demokracie! Tohle je diktatura, hoši, a já jsem Hitler! Rozumíte mi?!! Tak si vemte věci a všichni plavte hned na hřiště!!!" - na začátku to vypadalo jako existenciální film pro děti, pak se ale z toho stala docela běžná sportovní záležitost o autsaidrech dobravších se navzdory všemu nakonec úspěchu. Thornton, Kinnear a Hardenová ale stáli za to! A děti taky - např. malý kudrnatý tlustý bejsbolista - vozíčkář... nebo ten rvavej blonďáček! ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Coby fraška to u mě fungovalo, opilecký trenér Billy Bob Thornton a jeho tým fakanů sprostých jak ti dlaždiči by to s kratší stopáží mohli dotáhnout na velmi slušný průměr, takhle to byla trochu natáhlá a celkem v tipná podívaná za slabší tři hvězdy. ()

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama