Reklama

Reklama

Nepřemožitelné zlo

  • Španělsko Frágiles (více)
Trailer

Dětská nemocnice Mercy Falls má být zavřena a mladá sestřička Amy (Calista Flockhart) je povolána, aby pomohla s přestěhováním pacientů. Brzy ale zjistí, že v nemocnici je něco divného. Něco, z čeho mají děti strach. Říkají, že se to skrývá ve třetím patře, které je už mnoho let zavřené. Amy odhalí hrozivé tajemství a ví, že je jen na ní, aby zachránila děti před zlem, které jim nechce dovolit z nemocnice odejít… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (259)

v0jt1s3k 

všechny recenze uživatele

Hodne slusne, ale nesnasim ve filmech veci typu ze se dite vydesene k smrti vrati pro neco nekam, kde mu hrozi smrt a podobne "nahody". Kazdopadne atmosfera paradni. ()

Nakamura san 

všechny recenze uživatele

Jo španělský horory jsou v poslední době dost dobrý!Docela jsem se bavil,přestože jsem se neklepal strachy. Zápletka až dokonce,tak to má být.A Ally McBealová byla taky dobrá,ale taková Cate Blanchet by byla lepší. ()

naytsirk 

všechny recenze uživatele

Na duchařiny nejsem, ale rád se kouknu a obzvlášť, hraje-li tam Calista.... Co se Nepřemožitelného zla týče, je to určitě lepší standart v daném žánru... ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře zpracovaná duchařinka, která graduje do samého konce. Jediné co se mi na filmu nelíbilo a sráží filmu jeho koukatelnost je paradoxně hlavní hrdinka, která hraje nemastně-neslaně. Výběr jiné herečky by tento film dostal do "duchařského nebe". ()

reccal 

všechny recenze uživatele

Latexová maska vietnamce na chodící loutce.. tak tohle šlo dost mimo mě. Pár strašidelných scén to nezachrání. 40% ()

ajaxx 

všechny recenze uživatele

Jaume opět dokazuje, že v něm dříme velký potenciál. Příjemně mrazivá podívaná s docela i originálním rozuzlením, ovšem ne až tak nečekaným. Spíš než lekací momenty čekejte dávku mrazivého napětí a místy až nenávisti k tomu zlu (zvláště ti, kteří milují děti). K celé té atmosféře napomáhá také již osvědčený recept, stará, shnilá a vyšisovaná budova nemocnice ne nepodobná sanatoriu Waverly Hills v Kentucky (jen slohově asi o něco starší). Ač se nemůže tento počin stavět vedle velikánů typu Wanova "V zajetí démonů", troufám si tvrdit, že jde o vcelku velmi kvalitní snímek a opětovný důkaz růstu hororových talentů ze španělské krve.4* ()

Fritaaa 

všechny recenze uživatele

Brutální nuda. Koukal jsem na to padesát minut a krom toho, že se zasekl výtah a zvedlo prostěradlo se nestalo vůbec nic. Buď to mělo od padesáté minuty začít, abych to nemusel těžce znuděný vypínat, nebo se tam mělo něco dít. Třeba, já nevím, něco s Charlotte, když se o ní kurva pořád mluví?! Něco ve druhém patře, když se o něm kurva pořád mluví?! Už vůbec nevím, proč se mám v hororu dívat na animovanou Sněhurku a nebo poslouchat kecy o panu Hajánkovi. ()

Drussus 

všechny recenze uživatele

-1 hvězda za násilí na dětech, -1 hvězda za to, že jsem u toho 3x klimbnul (nudné pasáže), -1 hvězda za předpokládatelný konec. ()

Richie4422 

všechny recenze uživatele

Od začiatku nepríjemné, strašidelné, mrazivé, hnusné a psychicky vyčerpávajúce. Nebyť ovisnutých ceckov a adobe after effects, dal by som 5 hviezd. ()

Infernor 

všechny recenze uživatele

Tento horror se stal pro mě příjemným překvapením. Již z úvodních záběrů lze vidět, že kameraman není žádný amatér, volené záběry působí esteticky a příjemně, přitom nestrácí dynamiku. Dále pak poznáme, že režie je taky na velice dobré úrovni. Občas jsem měl dojem, že tu a tam bych to sice sestříhal jinak, ale to je mé subjektivní vidění, jako celek to ale působí profesionálně, uceleně a působivě.. Rovněž výkon hlavní hrdinky, ve které jsem po chvíli poznal Ally McBeal (ten seriál mě nebere), je překvapivě výborný, zdá se, že tato holka hrát umí, navíc mi byla ve filmu hned sympatická.. Scénář mi trochu připomínal Šestý smysl v ženském podání, ale ačkoliv se to v první polovině filmu rozjíždí víc než slibně a již v první strašidelné scéně jsem si říkal, jaký je to hned ze začátku nářez, v druhé půlce již se v něm objevují nevelké trhliny, které trochu kazí celkový dojem z filmu, ale dají se lehce prominout (mám na mysli způsob vykreslení hlavní postavy, která ač je na místě úplným nováčkem, nedělá jí problém komandovat celý personál včetně nadřízených - a ti si to nechají beze slova líbit).. Vyvrcholení filmu už tolik neoslní a myslím že do chvíle než se před kamerou objevil původce všech těch zvláštních úkazů, byl film děsivější a poutavější, s odhalením pravdy se tyto pocity rychle vytratili, což je trochu škoda.. jinak ale velice slušné 4* a pěkných 85%.. Nebýt těch nevelkých chyb, mohlo to být na jasných 5*, ale přesto spokojenost..!! ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Pár docela mrazivých momentů ale jinak film který si podruhé jen tak nepustím. Celá ta pointa je docela přihlouplá stejně jako celý film. ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Průměrný duchařský horor, který přináší akorát tak zajímavou pointu v tom, kdo je kdo, ale že by mi to přineslo nějaké napětí, či opravdu hutnou atmosféru, to jaksi ne, ale i tak vcelku koukatelné. ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Horor - tohle téma, pokud se odvíjí od stříkanců krve a jiných vnitřností mě nebere. Ale tahle nápaditá a překvapivá duchařina je opravdu dobrá. Líbil se mi. Překvapil mě, konec skvělý a neotřelý. Taková anglická retro duchařina. ANO, ANO, ANO..... ()

Jensenka89 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno nejprve mi to přišlo docela laciný, ale pak... Nu byla jsem napnutá jak špona! Takové horory mám ráda, protože nedohánějí nic hektolitry krve a zbytečným zabíjením do posledního muže, ženy, či dítěte - musím dát 5*! ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Suprový horor postavený na slušném příběhu a atmosféře. Což nebývá u duchařských hororů vždy pravidlem. Po technické steránce nelze filmu nic vytknout, celá nemocnice, natož pak samotné 2. patro působí správně stísněným dojmem. Herecké obsazení je velice dobré a přesvědčivé. Takže musím tenhle opomíjený kousek vřele doporučit. ()

Majka_SVK 

všechny recenze uživatele

Pre mňa nepresvedčivý výkon Calisty Flockhart, inak to bolo naozaj celkom slušné a s inou herečkou, ktorá by to podala vernejšie by som jednu hviezdičku pridala ()

tommco 

všechny recenze uživatele

V pohode ducharina, ktorá sa síce nevyhýba obvyklým klišé tohto druhu hororu, ale svojím umiestnením do priestorov starého sanatória a vytvorenou atmosférou rozhodne nenudí a dokáže navodiť aj mrazivé chvíle, aké k tomuto žánru patria. Neiritovala ma ani príšera (duch), ktorú sa tu niekoľkokrát ukázala v plnej kráse. Myslím, že je to za posledné obdobie jeden z tých podarenejších hororov. 70% ()

C.A.T. 

všechny recenze uživatele

Horor? Pardon? Viděla jsem několik španělských "hororů" a všechny mě leda tak dostaly do stavu nevědoví z pocitu "Jak se tohodle může někdo bát?!" nebo spíše "Jak se tohle může někomu opravdu líbit?" V první řadě nechápu samotný název filmu - tedy přesněji překlad,ale za to samotný film nemůže. Za co ale může, je to, že z celého snímku si pamatuji pořádně jen jeden záběr, který asi měl vyděsit a jako jediný si zasloužil mou opravdovou pozornost, a ten měl cca 2-3 vteřiny. Děti, kterým se záhadně lámou kosti v záhadné nemocnici opředené záhadným příběhem...Začátek vypadal slibně, ale dále se to jen příšerně vleklo a ten konec? Rádoby polibek "života"...To už na mě opravdu bylo trochu moc... ()

Legonard1 

všechny recenze uživatele

Solídny horor, ktorý ma dosť zaujal tou príšerou alebo ak chcete záporackou postavou, ktorá bola veľmi dobre spravená a bola nechutná :D. Páčil sa mi príbeh filmu, ktorý bol nad moje očakávania, taktiež aj herecké výkony boli dobré. Koniec bol tiež podarený, ani negatívny ani pozitívny-niečo medzi.80% ()

Související novinky

Další hororový talent?

Další hororový talent?

20.01.2005

Něco podobného tady už bylo. Jeden nenápadný režisér, jeden nápadný úspěch a pak následný úspěch komerční. Tenhle se jmenuje Jaume Balagueró a pochází ze Španělska. Specialista na tajemno se… (více)

Reklama

Reklama