Reklama

Reklama

Nepřemožitelné zlo

  • Španělsko Frágiles (více)
Trailer

Dětská nemocnice Mercy Falls má být zavřena a mladá sestřička Amy (Calista Flockhart) je povolána, aby pomohla s přestěhováním pacientů. Brzy ale zjistí, že v nemocnici je něco divného. Něco, z čeho mají děti strach. Říkají, že se to skrývá ve třetím patře, které je už mnoho let zavřené. Amy odhalí hrozivé tajemství a ví, že je jen na ní, aby zachránila děti před zlem, které jim nechce dovolit z nemocnice odejít… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (258)

bolan 

všechny recenze uživatele

Dle názvu bych si představil že půjde o nějaký veselý masakr a on je to takový čajíček. Role "Ally McBealové" mi ve filmu jenž je nazýván horrorem také moc neseděla. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Velice slušně natočené, jen scénář ničím nepřekvapí. Film nás nenechá na pochybách a od začátku tlačí do jasného konce. I tak snímek stojí za pozornost. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Tento film byl parádní ukázkou toho, jak má horor vypadat! Skvělá anglická krajina, skrytá za oponou deště, promyšlená minulost příběhu, dobré herecké obsazení, hezká holčička, pěkná nemocnice. Jediné, co se mi nelíbilo, byla vrchní sestra oblečená v železe jako Robokop a se svěšenýma ceckama na břichu (nemusím podotýkat, že to byl velmi nehezký pohled). ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Co napsat o Frágiles? Snad jen to, že Jaume Balaguéro to opět zabil, natočil strašidelný film s tajuplnou zápornou postavou, která se nám v plné parádě představí až na konci a myslím, že to jen prospělo, protože vypadá opravdu děsivě, více pohledů na strašidlo by méně otrlí jedinci nemuseli rozdýchat. Obzvláště část, kdy se hlavní hrdnika vydává na ''záchranou misi'' do podkroví, jsem měl obavy o svoje nervy, aby vydrželi a nakonec vydrželi, ikdyž moc nescházelo. Mohu jen směle doporučit. 85% ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Hm... Tak sama nechápem, kde sa to vo mne vzalo, ale mne sa to veľmi páčilo. Aj keď tento film v podstate nič prevratné neprináša, tak aj tak to na mňa pôsobilo. Tá desivá nemocničná atmosféra, to neprebádané druhé poschodie a hlavne bubák, ktorý síce v tvári vyzeral trošku vtipne, ale s tými ďalšími komponentmi to bolo aj vcelku desivé. Dokonca aj celkový záver mal svoje čaro a ja si môžem ísť spokojne pospať. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Nemám slov ... Absolutně nemám slov! Miluju filmy na způsob Sirotčince, obzvlášť ty ze Španělska. Nádherný, opravdu nádherný film. Podle mého názoru je to opravdu jeden z nejlepších hororů vůbec! Herecké výkony byly naprosto vynikající, hlavně ty dětské. Docela dost mě potěšil i herecký výkon Richarda a Calisty. Od filmu jsem zas až tak moc nečekala a proto to bylo pro mě opravdu velké překvapení. Další film, u kterého mě moc mrzí, že tu nejde dát i šestá hvězdička ... ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Nic moc zajímavého , nebo strašidelného. Děj se v celku dal , ale koukat na Calistu Flockhart bylo utrpením. Za děj a,celkem podařený konec dávám *** ()

outsider 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo tááááák vtipný :-D. A to jsem měla dojem že to mněl být horor. Škoda, chtěla jsem se bát. Příběh místama postrádal logiku, námět nic moc (snad jen konec dobrej, kdyby ovšem nešel vytušit nejmíň od půlky filmu), dialogy snad ještě horší a ani hudba tomu moc nepomohla. Takže ty dvě hvězdičky za tu bábu co tam strašila, hlavně to jak skočila do výtahu...to mně rozesmívalo ještě pěknejch pár dní potom. Průměrná béčková komedie. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení. Film má atmosféru, skvěle je využita budova sanatoria, i ta Calista Flockhart ujde. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Z tohoto mám celkem rozpačité pocity.Ono je tady totiž všechno dobré a špatné tak na střídačku.Atmosféra,herci,příběh,pointa,záporačka prostě fakt všechno.Obsazení mě celkem potěšilo.Už sem skoro zapomněl,že herci Roxburgh a Flockhart (její výkon byl nevyrovnaný asi nejvíc) ještě žijou a na Elenu Anaya se hezky kouká.Shit to není,ale ani nic co sem musel vidět a budu si pamatovat. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Nuda...nechápu proč někdo dal víc jak jednu hvězdu..já max tu jednu a to jen dík té malé holce která hrála nejlíp z celého filmu!! Lituju režiséra i hlavní herečku(Calistu)....katastrofa. ()

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Podle mě jeden z nejlepších španělských hororů vůbec.Duchařina,pořádná stupňující se atmosféra a nemocniční prostředí k tomu.První polovina byla teda lepší,ale to už většinou tak bývá.90% ()

Jocker94 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený horor s pár překvapujícími okamžiky. Hodně jsem přemýšlel o hodnocení a nakonec jsem dospěl k závěru 65%. Na můj vkus byl trochu pomalejší rozjezd a hlavně mi moc nesedla Calista Flockhart, ale i přesto jsem se dobře bavil. ()

hororwatch 

všechny recenze uživatele

Pro mě průměr až podprůměr. Postavy mě nebavily ba až některé štvaly( opět to samé kliše--->já ti nevěřím a nebudu ti slepě věřit až dokonce). Celej film se jenom prožvanil a zápletka se zlym duchem(zombiim nebo co to bylo) se na začátku jevila celkem fajn, ale čekal jsem na nějakou akci moc dlouho a když to přišlo, působilo to ve stínu předešlých uplynulých minut jako trapná fraška. Žádná z postav mě nedokázala zaujmout a hlavní Calista Flockhart, se prostě do hl. role nehodí. Dalo se na to koukat a dokoukat, ale víc si to ode mě rozhodně nezaslouží. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dost malo sa tam nieco dialo, chcelo by to viacej okorenit akciami od tej narusenej sestricky, ktora si dobrovolne nainplantovala kovove suciastky do svojho vlastneho tela. Nevyzerala vobec zle, hlavne ta jej drzka nahanala strach:) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Těch duchařin je spoustu ... tahle je ta lepší ... plus jedna * za Calistu ... zabaví solidně ... atmosféra fešná ... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Spanielska hororova kvalita sa nezaprie a Nepremozitelne zlo je dokazom,nemocnicne prostredie,uzasne strasidelna atmosfera,vyborne lakacky,fajn herci,to vsetko sa mi pacilo,jedine ten koniec ma trosku sklamal,ale nevadi,aj tak silna stvorka...:-) ()

Související novinky

Další hororový talent?

Další hororový talent?

20.01.2005

Něco podobného tady už bylo. Jeden nenápadný režisér, jeden nápadný úspěch a pak následný úspěch komerční. Tenhle se jmenuje Jaume Balagueró a pochází ze Španělska. Specialista na tajemno se… (více)

Reklama

Reklama