V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

StarsFan

všechny recenze uživatele

Láska nebeská, kterou místo (britsky) "lidských" příběhů drží (poamericku) dohromady hlavně andělé, zázraky a reinkarnace, což v naší ateistické společnosti přece jen neuspěje. Navíc mám pocit, že jsem vlastní reinkarnací někoho jiného, protože jinak si nedovedu představit, že ač jsem tenhle film nikdy neviděla, přesně jsem veděla, co pronese pan policista v nemocnici u lůžka nebo jak se vyvrbí postava Robina Williamse. ()

Agatha

všechny recenze uživatele

Pro mě tedy velmi rozporuplný film. Nevím jak ho mám zhodnotit. Herecké obsazení je velmi atraktivní a následující výkony se zdají být také na úrovni. Neobyčejná zápletka, která se naprosto netradičně odehrává ve vánočním čase. Příběh je sice velmi depresivní, ale věrně vystihl osudy milionů lidí, kteří musejí (ač třeba nechtějí) trávit Vánoce osamotě. Závěr je ale velmi dojemný a celkově se mi film líbil. Přesto nevím zda si 4* zaslouží či ne. Možná že časem 1* přidám nevim. Hodnocení tohoto filmu na pro mě bylo na csfd zatím asi nejobtížnější. ()

heyda

všechny recenze uživatele

Kvalitní herci vždy nemusí dělat kvalitní film. Ve filmu máme několik linií, které se více či méně proplétají a každá z nich je tak naprosto absurdní, že nechápu, jak vůbec někoho mohlo napadnout, že to lidi budou milovat. Přišlo mi to fakt za hranicí fantazy a navíc bez špetky Vánoční atmosféry. Podobně jak byla zoufalá Susan Sarandon, asi tak jsem si zoufal já nad tím, že si vůbec někdo troufnul najmout takové herecké kapacity do tak prazvláštního filmu. 45% ()

HiddenDragon

všechny recenze uživatele

Americani tohle umi (i kdyz casto s tim prijdou prvni Britove), udelat romanticky pribeh s nekolika propletenymi lidskymi osudy, okoreneny kouzlem Vanoc, ktery vas rozbreci nebo minimalne dojme. Protoze tech vanocnich filmu, ktere nejsou trapne, neni moc (alespon ja jich tolik neznam), tohle muzu doporucit. I kdyz to kopiruje styl Love Actually, herci jsou vybrani dobre a funguje to tak jak ma...zahreje to u srdce (ne, depresivni mi to fakt neprislo) a pripomene to, cim jsou Vanoce dulezite. Ti, co tvrdi, ze je to nuda, jsou myslim jen malo objektivni a zatrpkli, zaryti odpurci "americkych" Vanoc a na Stedry den koukaji zasadne na Chobotnice a Mrazika...nekdy by to chtelo vylezt z jeskyne, mili recenzenti. ()

Matli

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo celkem nudně a o ničem, ale když se člověk seznámí s postavama, tak se na to moc příjemně kouká. Zajímavá a zvláštní romanťárna a to můžu, není to nic co by tu bylo už 100x. Extra hvězdička navíc za výbornýho Robina Williamse a krásnou Penélope (postavička jako víno:-) ). Ani (chudák) Paul Walker nezklamal, bylo zajímavý ho vidět v něčem jiným než v Rychle a zběsile. 67% ()

• Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)