Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael (Boris Kodjoe) je obyčejný muž a milující otec. Pak ale jeho sedmiletý syn zemře při nebezpečné přestřelce drogových dealerů. Michaelův smutek je pro vrahy dítěte jen malou překážkou v touze po další dávce jejich drogové posedlosti. Muž se proto vydává na cestu pomsty, nechává se uvěznit a za mřížemi bere osud dvou střelců do vlastních rukou. Na místě, kde neexistují pravidla, se brzy pomsta stává středem zájmu ale nejen pro Michaela. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Cival 

všechny recenze uživatele

Vskutku těžké divácké časy pro každého bělocha, který si nelibuje v pseudodrsňáckých výstupech a průpovidkách nigga-gangsterů. Příběh hodně rozostřený, režijně místy slušné (úvodní honička), většinou však bída až na půdu Empire State Building. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být výborné pořádně hořké a tragické drama o ztrátě a pomstě, která nedopadla tak jak je v žánru revenge story zvykem. Synopse je výborná a mohl z ní být skvělý film. Výsledkem Whitmoreovy práce je bohužel žalostný paskvil plný nesmyslů (policie nedokázala zjistit kdo ze dvou střelců chlapce zabil, přestože na místě činu zůstaly obě zbraně i s otisky), lapsů v logice (přepólování vztahu Curtise k Michaelovi doslova uprostřed boje na život a na smrt), mizerných hereckých výkonů, rádoby drsného negerského pohazování rameny a spousty holých černých zadků. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Whitmoreovi se podařilo natočit docela slušný thriller z vězeňského prostředí, kde se je na co dívat. Bez zbytečně dlouhé expozice se jde rovnou na věc a slušné tempo si film dokáže udržet až do konce. Zelená míle to sice ani omylem není, občas zahrapruje logika (jak se mohl Curtis s Mikem tak rychle sblížit, když ho před minutou chtěl zabít?), ale to se děje i ledajakém z „áčkových“ filmů. ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

Je viditelné, že Preston A. Whitmore II má rád filmy. To však neznamená, že když člověk má rád filmy, tak musí být režisérem. Vzít si z různých filmů různé triky a narvat je do jednoho, nedělá dobrý film. Těžké časy jsou toho důkazem. Prostě je to kravina, která nestojí za ztrátu času. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

první půle na pohodu film z vězení a dost mě to zaujalo ... druhá půle už horší a velmi špatné morální vyznění filmu celkově ... závěr dementní ... kolem a kolem však ok film na vypnutí a uspání ... ()

Norton. 

všechny recenze uživatele

Vskutku excelentní výkon Borise Kodjoa v pěkném snímku z prostředí kriminálu.Velice pěkné,počet hvězdiček zasluhuje :) ()

dezibook 

všechny recenze uživatele

Filmy z vězeňského prostředí mám rád, hlavní postava však absolutně nesympatická, nevěřil jsem ani mrknutí oka. Kdyby si herci “záporáka” (budiž mu v reálu země lehká) a “klaďase” vyměnili role, byla by to pecka. Škoda. I tak celkově 60% ()

Reklama

Reklama