Reklama

Reklama

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky

  • USA The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky přináší nonstop zábavu s hollywoodskými hvězdami Davidem Arquette, Kristin Davis a Georgem Lopezem. Každý vždycky věděl, že Max má bujnou představivost, ale nikdo netušil, že jeho nejdivočejší výmysly - chlapec vychovaný ostražitým obrovským bílým žralokem a dívkou se silou sopky - jsou skuteční! Teď tito dva křehcí vychovatelé Maxovi ukáží, že i obyčejné dítě může být něčím výjimečné! Ohromí vás spousta speciálních efektů a uvěříte, že se v tomhle úžasně zábavném filmu i ti nejmenší snílci můžou stát velkými hrdiny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Někde na přelomu tisíciletí se něco stalo a z Roberta Rodrigueze, nadějnýho režiséra Fakulty nebo Desperada, se stal shitkař, který točí Spy Kids. První díl bych mu ještě odpustil, ale on se nepochopitelně do těhlech odpadních vod moc rád vrhal i dále. A aby toho nebylo málo, rozhodl se natočit takovou ulítlotinu, jakou je tohle Dobrodružství. Vypadá to jako Spy Kids, je to snad ale ještě blbější, hnusnější (fakt si nepamatuju hnusnější film než tenhle) a není to vůbec vtipný. Hraje tu rádoby epická hudba, která je zaměnitelná s čímkoliv odkudkoliv, Taylor Lautner by zasloužil rákoskou a Tylor Dooley tímhle začala i skončila kariéru (díky bohu). Tohle je čistý peklo... ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Nejspíš musíte být v šoku proč dávám tomuhle filmu pozitivní hodnocení i když jsem ze začátku dal negativní hodnocení, ono i já jsem celkem překvapený, ani nevím jak to mám popsat ale část mého vnitřního já mi říká "to je fakt špatný" i přesto zároveň mě to z nějakého důvodu baví jak moc je v tu chvíli špatný a tím myslím vtipy, scénář, efekty, herecké výkony tohle všechno mě nějakým způsobem baví i přesto se za to tak trochu stydím že by guilty pleasure rozhodně, ano přiznávám CGI a efekty jsou někdy fakt špatný ale co se týče prostředí např hřbitov snů, ráj sušenek a ledový palác (more like ''Ledové království'') celkem zaujme a to obzvlášť ledový palác ten se mi upřímně beze srandy fakt líbil ať už graficky nebo vzhledově, co se týče herců tak někdy umí hrát ovšem v některých chvílích dost přehrávají (obzvlášť  Taylor Lautner na druhou stranu je to celkem sranda vidět jak moc se vžil do své role), co mě taky překvapilo je hudba která je fakt skvělá až bych řekl že se do dané situace hodí, i když jsem sice psal že mě tu bavily vtipy a scénář přesto v některých momentech mi to upřímně přišlo vtipné ano někdy se tu našel trapný moment ale pak se stejně ukázal ten trapný až vtipný moment ze který ho sice mám špatný pocit přesto jsem si to užil, navíc ten scénář u dojemných momentů mě nějakým způsobem dojal, vypadá to že mi na těch postavách záleželo a navíc to ponaučení jak se sen může stát skutečností má taky něco do sebe, nikdy bych nečekal že u nějakému filmu který má na ČSFD šedou barvu dám čtyři hvězdičky :D hodnotím Postavy 7/10 Příběh 7/10 Humor 7/10 CGI 5/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐ 7/10 ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ještě než se stal nejvíce šukatelným vlkodlakem pro dívky od desíti do patnácti let stihl Taylor Lautner hrát...v tomhle. Jak to popsat...Mix Nekonečnýho příběhu, Spy kids a kolosální debility by to možná vystihoval, kdybych přidala několik sprostých slov, ale tentokrát na to jebu. Být mi pět rozhodně jdu o hvězdičku vejš, ale takhle zůstanu nohama na zemi a nenechám se strhnout nadšením dítěte ve mně (nejsem naprcaná, myslím svou dětskou duši). Jinak Roberte, drogy jsou super, ale ten matroš, co sis při psaní scénáře dával, musel bejt prošlej a nebo hodně řízlej. Příště pozor. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší hodnocení. Jedná se o film pro děti, takže pokud vám není 3-7 let, tak těžko budete chápat, co chtěl kdo tímhle filmem říct, stejně jako nerozumíte Teletubbies, ale nemluvňata je žerou. Házet tu odpad a hodnotit film, který vůbec není zaměřený na vás jako na diváka je trochu zcestné. Zkuste se na tento film podívat s mladším sourozencem, neteří, synovcem, co já vím s kým a teprve podle jejich smíchu, nadšení a strachu o hlavní postavy poznáte, proč tenhle film vznikl. Já sama jsem ho viděla jako teenager a klidně přiznám, že mě vrátil o pár let zpět do bezstarostného dětství plného dobrodružství a snů. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Jednu nebo dvě hvězdy? Za občas vcelku obstojnou někdy až dobrou grafiku a sem tam nějaký ten filmový trik ale to je asi tak vše. Na to že to je od Rodrigueze to vypadá dost lacině! Ale co, je to pro děti a ty z toho nemají ještě rozum a leccos odpustí. Takže proti gustu žádná...dávám dvě s přimhouřenýma očima! ()

Galerie (26)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Reklama

Reklama