Reklama

Reklama

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky

  • USA The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky přináší nonstop zábavu s hollywoodskými hvězdami Davidem Arquette, Kristin Davis a Georgem Lopezem. Každý vždycky věděl, že Max má bujnou představivost, ale nikdo netušil, že jeho nejdivočejší výmysly - chlapec vychovaný ostražitým obrovským bílým žralokem a dívkou se silou sopky - jsou skuteční! Teď tito dva křehcí vychovatelé Maxovi ukáží, že i obyčejné dítě může být něčím výjimečné! Ohromí vás spousta speciálních efektů a uvěříte, že se v tomhle úžasně zábavném filmu i ti nejmenší snílci můžou stát velkými hrdiny! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (128)

Smok 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som mal po prvom zhliadnutí k tejto halucinnogénnej rozprávočke hodnotenie odpad. Keďže si z nejakého mne nevysvetliteľného dôvodu môj 5 ročný syn pýta opakované premietanie a z tohto skvostu a je ním vyslovene nadšený, tak nejakú hviezdu pridám. Dúfam len, že film nebude mať zhubný vplyv na ďalší zdravý vývoj jeho krehkej detskej psychiky, to by som Rodriguezovi neodpustil :) ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Áčkový shit roku. Úlet pětiletky. A nejzmařenější talent uplynulého desetiletí. Rogriguez transforming to Troška. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když jsem jednoho nedělního rána přepínal programy, narazil jsem náhodou na DŽaL. Říkal jsem si, že se asi někdo pokouší kopírovat Spy Kids, tak jsem na chvíli setrval na onom kanálu...po nějakých patnácti minutách mi bylo jasné, že tuhle kopii někdo dost drsně nezvládl, pokud tedy nechtěl vyloženě něco co má rodičům dát hoďku a půl relativního klidu, zatímco dětičky s otevřenou pusou a vykulenýma očima zírají na obrazovku. Spy Kids byly zábavné a hravé, tohleto je jenom vizuální nářez, a to ještě jen pro někoho, kdo Spy Kids neviděl. Pohádky o kouzlech fantazie se i v současnosti natáčí daleko lepší, a k tomu ještě ten šok, když jsem zjistil, že tohleto spáchal sám Rodriguez...WTF?! Naštěstí to trauma bude lehce léčitelné, stačí nějaký lepší film. A těch mám doma velkou hromadu:P 20% a ani dva vysoce kvalitní skladatelé to nezmění. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Představte si Nekonečný příběh ve 3D, promíchejte Alenkou v říši divů a disneyho senilitou, přidejte nějakou tu návykovou látku a máte Dobrodružství Žraločáka a Lávovky. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Roberte, v zájmu všech bytostí na téhle planetě, zakaž svému synátorovi psát a rovnou si sám vem nějaký čas na tvůrčí dovolenou. Myslím, že zamyšlení nad tím kam se tvá tvorba v současnosti ubírá by ti setsakra bodlo. Předem pěkně děkuji, Dáda. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ještě než se stal nejvíce šukatelným vlkodlakem pro dívky od desíti do patnácti let stihl Taylor Lautner hrát...v tomhle. Jak to popsat...Mix Nekonečnýho příběhu, Spy kids a kolosální debility by to možná vystihoval, kdybych přidala několik sprostých slov, ale tentokrát na to jebu. Být mi pět rozhodně jdu o hvězdičku vejš, ale takhle zůstanu nohama na zemi a nenechám se strhnout nadšením dítěte ve mně (nejsem naprcaná, myslím svou dětskou duši). Jinak Roberte, drogy jsou super, ale ten matroš, co sis při psaní scénáře dával, musel bejt prošlej a nebo hodně řízlej. Příště pozor. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Téměř kompletně počítačový, 3D barvitý výlev podvědomí Roberta Rodrigueze a jeho sedmiletého synka Racera, který lze zaškatulkovat jako SPY KIDS 4, bohužel pokračující v sestupné kvalitativní tendenci série, což se snaží maskovat 3D efektem. Zdůrazňuji, že všechny SPY KIDS se mi dost líbily a Rodriguezova živelnost mi sedí mnohem víc než ukázněný a atmosférický HARRY POTTER, na druhou stranu chaotik Rodriguez není dobrý vypravěč a místy nevyhnutelně nudí (to ale i kasicky dějově vystavěný HP). Navíc nevím zda je to umělecký záměr nebo je-li skutečně Rodriguez jako režisér roztěkaný jako malé dítě, ale neustále přeskakuje a nikde se nezastaví, což je kolikrát škoda. Např. mě dost nakrklo, že vymyslel pro Žraločáka stylový vodní skútr a pro Lávovku cool motorku, ale hned od nich utekl a vůbec je nevyužil. Filmu navíc podráží nohy nevyhnutelné srovnávání s ikonickým NEKONEČNÝM PŘÍBĚHEM, který ať už úmyslně nebo neúmyslně masivně vykrádá. ()

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Úlet, jiné označení pro takovou hovadinu nemám. Pokud by se ale jednalo o záměrnou parodii na hollywoodské blockbustery, bylo by to za jasných 5*. Je mi Rodrigueze líto, po velmi dobrém Sin City natočil zase takový shit. Roberte, seber se!!! ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

jak děsivé, když jsem zjistil, že tento výplod, který je spářeninou psychedelických výparů fixek, houbiček s krátkým doletem a sušenejch kopýtek jednorožce spáchal Rodriguez .... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Je to úžasně našlapaný film, který dospělému přijde jako blbost, ale věřím, že dětem se musí opravdu líbit. Celkově tedy nechápu, proč je ten film tak zatracovanej. Kdybych byl dítě, budu z toho nadšený a to nemluvím o tom, kdybych to viděl v I-maxu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +snesitelní herci, slušné akční scény, i zajímavé technické zpracování -příběh, primitivní děj, záporák, zápletka/// Tak toto je težká vykrádačka. Především Nekonečného příběhu. Jen v modernějším, ale dějové mnohem horším provedení. Je zde poznat i režisérův rukopis a podobnost se Spy Kids. Prostě taťka točí filmy pro svoje děti. I s přivřením všech čtyř očí musím uznale pokynou, že tohl není film pro mě. Je to film pro děti. Jen mi tento film přišel o dost lepší než Spy Kids 3 (35%) a kupodivu nebylo to ani moc trapné. Dalo se to prostě zkouknout./// Celkem 52%/// ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Roberte, mam tvou tvorbu hodne rad a dokonce se mi libily i Spy Kids, ale tohle uz jsi skutecne po*ral. Ne, skutecne na teto slatanine nenajdu jedine pozitivum a obdivuji sam sebe, ze jsem to vubec dokazal dokoukat do konce... ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle dementní zhovadělost nezabere ani na malý děti, natož pak na dospělou osobu. Co tímhle Rodriguez myslel je mi záhadou. (A to už točí další ptákovinu zvanou Shorts) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je krok celkem vedle. Robertu Rodriguezovi se to moc nepovedlo. Jeho další neúspěšný 3D pokus. Můžete tu vidět Taylora Lautnera ještě než se z něj stal Jacob. :D ()

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Reklama

Reklama