Reklama

Reklama

Planeta dinosaurů

(seriál)
USA, 2003, 3 h 20 min (Minutáž: 50 min)

Epizody(4)

Recenze (14)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sice Animal Planet není BBC a Christian Slater není Kenneth Branagh, ale i tak je vcelku zajimavé. Jak uvádí DinoRaptor Podova cesta má skutečně pěkný příběh a velkou dávku fantazie. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nie tak super ako napr. Putovanie s dinosaurami ale napriek tomu pekné, pozerateľné a náučné diely o dinosauroch. Videla som zatiaľ iba tretí a prvý diel no dúfam, že sa dostanem aj k ďalším dielom, ale myslím, že svoje hodnotenie aj tak nezmením. 4* ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Discovery channel o niekoľko tried zaostáva za BBC ako po stránke trikov, tak po stránke príbehu. Ale pozrieť sa na to dá. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Animovaný prírodopisný film je zvláštna kombinácia, ale pri vyhynutých tvoroch to ináč nepôjde. Dinosaury nie sú v dokumentoch môj obľúbený objekt ani keď je animácia, ako v tomto prípade, na výbornej úrovni. Všetko je ako živé, mláďatká sú prítulné a mäsožraci krvilační. Len sa to všetko zakladá na domyslených faktoch a pohyb, správanie a väčšinou aj výzor sú predmetom fabulácie vedcov niekedy len z torza kostry alebo tlamy nájdenej pri vykopávkach. Tak sa tieto filmy, hlavne čo sa týka chovania tvorov, dostávajú na hranicu rozprávky a dokumentu. ()

Sir-Filip 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost! Opravdu nevím, kde přesně se inspirovali tvůrci, ale bylo očividně vidět, že u paleontologů moc ne! Smyšlené příběhy byly někdy až groteskní. Masožravci téměř všichni loví ve smečkách, mláďata dravců zůstávají s rodiči 15 let, dinosaurus je schopen plout na pár desítek centimetrů široké kládě apd. Autorova posedlost ptáky je také na první pohled patrná, poněvadž téměř každý theropod je opeřený. Celé mi to připadalo šité hodně horkou jehlou, nepřipravené a chaotické. Celý seriál považuji za naprosto dokonalý příklad toho, že jen triky kvalitní podívanou neudělají! "ENJOY IT !!!" ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem na kanálu Discovery Channel. Nesouhlasím s názorem, že Discovery Channel zaostává s digitálními triky. Kdo má rád dinosaury at dokument nevynechá, ten kdo nemusí at se nekouká. Nejoblíbenější díl? Saltasaurus tuším, že druhý díl. ()

dandy11 

všechny recenze uživatele

Tyhle pořady jsem měl vždycky rád, akorát nwm, jestli si někdo všechny ty názvy a čeledi dinosaurů zapamatuje :D ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

E01-E04: Byť to bylo kdysi na velmi slušné úrovni, díky přílišnému spoléhání na CGI v době, kdy ještě nebylo úplně vyladěné, to poměrně dost zestárlo. I tak jsem na to ale v dětství koukal rád. 7/10 ()

snebka 

všechny recenze uživatele

Zajimavý a přesto, že jako u většiny ostatních dokumentů o prehistorii trochu nepřesný, patří planeta dinosaurů k tomu co by jste pokud jste fanoušci dinosaurů určitě měli vidět. (Edit 29/7/18) 70/100 ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Dobré, i když trochu návodné, ale jak jinak by si člověk zapamatovál ty příšerné názvy příšer. 99% živočichů vyhynulo. proto jen 88%. :-) ()

Triceratops 

všechny recenze uživatele

Opravdu nádherný dokumentární seriál, a i když nepochází z dílny BBC, chvílemi jsem měl pocit, že jej tito tvůrci natočili. Čtyři opravdu zajímavé příběhy, vzhled dinosaurů je na opravdu dobré úrovni... Nejvíce se mi líbily asi Podovy cesty, díky nimž se Pyroraptor stal mým oblíbencem... Prostě skvělé! ()

fernandez 

všechny recenze uživatele

Animace jsou velmi amatérské, dinosauři vypadají, že mají až lidské chování. Smyšlené příběhy jsou směšné a po faktické stránce mi celý dokument úplně ve všem nesedí. Britské produkci to nesahá ani po kotníky. ()

Reklama

Reklama