Reklama

Reklama

Zoufalé manželky - Série 8

(série)
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2011–2012), 16 h 27 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Tony Plana, Vanessa Williams, Ricardo Chavira, Doug Savant, Jonathan Cake, Madison De La Garza (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Recenze (6)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoufalky dojely do cíle se ctí. Už to nebyla taková grácie jako v tehdejších sériích, příběhy už nebyly nic extra a všechno, až na hlavní linku kolem soudu, se vlastně jen točilo v kruhu a čekalo na závěr. Za těch 8 sezón si ale člověk ty postavy oblíbí natolik, že mu to často i stačí. Takže sbohem, Wisteria Lane! ()

sh4ris 

všechny recenze uživatele

Už série 7 byla oproti jiným velmi slabá, poslední série je ale ukázkou unylosti a nudy, kterou tvůrci už nedokázali skrýt. Chápu to, ve všech sériích se vždy dělo opravdu hodně a různá propojenost postav a příběhů byla dechberoucí. Každopádně u této série už se čekalo jen na konec a bylo to hodně vidět. Zabití nejoblíbenější postavy pár dílů před koncem bylo až trapné. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Párna séria a hádajte čo? Zase to nie je žiadna sláva. Už od načrtnutia hlavnej záhady v poslednom diely minulej série bolo jasné o čo tu pôjde a presne tak predvídateľne sa to aj odvíjalo. Zúfalky sa snažili utajiť, čo spravili, každá s tým bojovala viacmenej neúspešne po svojom a nakoniec sa riadne pohádali. Aj môj prvý dojem z nesympatického Chucka bol správny a ako zloduch za veľa nestál. Takže ho v poločase musel vystriedať navrátilec Orson a tým jeho postavu nadobro dodrbali. Finále s procesom trvalo príliš krátko na to, aby bolo naozaj napínavé. Len som bol zvedavý akým spôsobom to nakoniec zahrajú do outu. Niekto sa obetovať musel a riešenie im doslova spadlo z neba. A rodinné línie zúfaliek? Najzaujímavejšie bolo sledovať rozchod-nerozchod Toma a Lynette. Celú sériu sa znova ukazovalo, že žiť s Lynette je kríž. Takže aj napriek jej určitému uvedomeniu sa, mi ich rozuzlenie príliš šťastné nepripadalo. U Solisových bolo otravné, že Carlos príliš dlho chlastal. Ale ako si nakoniec prehodili úlohy bolo vtipné. Najmä odkaz so sexi záhradníčkou. Renee a jej nový nápadník Ben boli ok, len škoda, že z Bena nakoniec urobili takého slabocha. Bree to mala v tejto sérii dosť ťažké. Až príliš veľa šialených vývrtiek jej charakteru. Našťastie to všetko Marcia Crossová uhrala ľavou zadnou a finálny nápadník k nej celkom sedí. No a benjamínek seriálu Susan? Najprv ju nechali vytrápiť sa kvôli tajomstvu a nakoniec si prichystali absolútne zbytočný odchod jednej stálej postavy. Tento spoiler som sa dozvedel už dávno, takže to nebol pre mňa žiadny šok, ale fakt nevidím žiadny prínos v tom, že jej šťastie sa skončilo takto. Rovnako jej dcéra napriek tomu, že je akokoľvek rozumná, tak pokračuje v rodinnej smolnej tradícii na partnerské vzťahy. Nakoniec highlightom tejto série, kvôli čomu malo zmysel ju natočiť, bola Karen McCluskeyová. Život sa prepojil so seriálom a jej odchod bol fakt dojímavý. Frfloška jedna otravná. Kto by ju nezbožňoval? Takže celkovo taká doklepávacia séria, ktorá síce nenudila a väčšina línií bola celom dobre zakončená, ale ani žiadna sláva. Evidentne nastal najvyšší čas seriál ukončiť. 6/10. Ale rád som si konečne pozrel celý seriál. Aj napriek slabším chvíľam to stálo za to. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Zatímco sedmá série měla skvělý námět a nebýt nějakých větších či menších nedostatků, mohlo v klidu jít o jednu z nejlepších sérií, nebo aspoň na čtyřhvězdičkovou. Osmá série je ale už od základu špatná a nezajímavá. VRAŽDA! Ano, k té došlo v posledním díle sedmičky a tahle sezóna se motá kolem ní. Žádná záhada, napětí, zábava, pouze nimrání se v pocitech viny a ublížený policajt, který prostě VÍ a vše si pamatuje, třeba že před půl rokem pozdravil týpka v klobouku. No a když už si budete včetně postav myslet, že už od té vraždy máte pokoj, tvůrci vám ji znova omlátí o hlavu a na řadu přijde nejdebilnější soudní proces, který jsem v televizi kdy viděl. Dobře, nemuselo to přeci jen být tak strašné, kdyby se postavy najednou nechovaly jako banda idiotů. IQ Susan v téhle řadě je někde pod bodem mrazu a to jak se kamarádky naštvaly na Bree kvůli naprosté kravině a nedokázaly s ní ani promluvit mě neskutečně štvalo. Na téhle ulici totiž vždy platilo, že když uděláte upřímnou chybu a omluvíte se, bude vám odpuštěno. A tohle v poslední řadě naprosto ignorovat jenom kvůli tomu aby bylo nějaký drama je prostě špatně. Postavu Orsona mi v této řadě taky úplně zhnusili, gratuluji. A pokud by vás snad zajímalo, jak dopadla většina vedlejších postav, budete si to muset vymyslet sami. Jediný uspokojivý konec vidím u Danielle, naopak nechápu Andrewa, který se ukáže na jeden díl, kde řekne, že zůstane bydlet u Bree, ale už nebude k vidění. Měla se také vrátit dospělá Kayla a nebo Carlosova neteř a je škoda, že k tomu nedošlo, protože tyhle linky mohly aspoň trochu zachránit tuhle nudu. Vlastně jediná věc, která mě zajímala bylo odloučení Toma a Lynette. Díky tomu jsem si připomněl jak důležité je říkat co cítíme, dokud můžeme. A ještě za pochvalu stojí Renee, která narozdíl od minulé série má nějakou osobnost a je dokonce i moc sympatická. No, asi už není co dodat, určitě vám došlo, že tohle byla ta nejhorší série. Alespoň to finále bylo celkem uspokojivé (byť trochu uspěchané). S1 > S3 > S2 > S5 > S6 > S4 > S7 >>> S8 ()

Galerie (342)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama