Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh Wisteria Lane začal v okamžiku, kdy se do ulice přistěhovala Mary Alice Youngová. Sousedka Martha Huberová brzy poznala, že Mary Alice něco skrývá. Rozhodla se vypátrat, co to je, což byl začátek konce. Susan oznámí kamarádkám, že se bude stěhovat. Ještě větším překvapením je příjezd bývalé sousedky Katharine Mayfairové. Založila si v Paříži firmu na francouzské pečivo a je velmi bohatá. Chce expandovat do USA a navrhne Lynette, aby vedla pobočku v New Yorku. Lynette odmítne, chce se věnovat jen Tomovi a rodině. Gabrielle v práci postoupí a stane se šéfkou VIP prodeje. Na Carlose a děti jí zbývá stále méně času. Když musejí propustit zahradníka, Carlos najme mladou a pohlednou Carmen Verdeovou. Bree je u umírající Karen. Vtom jí zavolá advokát Trip Weston. Bree s ním nechce mluvit. Renee odjíždí s kamarádkami družičkami na svatbu. V autě praskne Julii voda a znečistí svatební šaty Renee. Gabrielle ji vezme do obchodu a bez dovolení jí půjčí jiné. Susan mezitím odváží Julii do porodnice… (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// "Again?" Ano, dám si to za pár let určitě zase znovu. Trochu uspěchané finále s úplně zbytečným epilogem s krabičkou - raději měl skončit, když Mary Alice řekla "oh, so wonderful." A vůbec.. Já jí to, co řekla o pokerovém slibu naprosto nevěřím! :D no a návrat Katherine mi skoro neudělal radost, protože ta bad bitch osobnost se mi k ní vůbec nehodila. Ale ten výběr písničky... To byla paráda. Karen, díky  💖 ()

Kujava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné a důstojné zakončení seriálu plného humoru, tajemna, dramatu, zvratů a postav které vám přirostou k srdci. V budoucnu se s radostí do Wisteria Lane opět vrátím. ()

Reklama

Reklama