Reklama

Reklama

Chlapi sobě

(seriál)
USA, (2004–2005), 6 h 39 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Eric Speier

Hrají:

Keith Carradine, Erik von Detten, Andrew Eiden, Shaun Sipos, Evan Ellingson, Jason Dolley, Vincent Ventresca, Autumn Reeser, Mel Gibson, Kate Walsh (více)
(další profese)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Savageovci sú celko obyčajná priemerná rodinka, ktorá nechce nič viac ako ostatní. Je tu však jeden malý problém. Ak si predstavíte rodinu, v ktorej vládne otec so životným krédom „Všetko je v pohode“ ďalším päť viac, či menej dospievajúcich chlapcov, pochopíte. Pochopíte napríklad to, že šance na klasický rodinný život sú asi tak jedna k miliónu. Zúfalo tu totiž chýba ženská ruka. Producentmi seriálu sú Mike Scully a Julie Thacker Scully, scenáristi megaúspešného seriálu Simpsonovci, ktorí sa inšpirovali vlastnými skúsenosťami. Jedným z režisérov série je nemenej známa hollywoodska hviezda Mel Gibson... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nesnáším sitcomy... Jsou samozřejmě výjimky, ale obecně se mi tenhle žánr hnusí. Tohle je čistá ukázka proč. Hloupé, nevtipné, otravné, neoriginální. I za těch pár dílů se mi to stihlo naprosto znechutit. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Několik epizod jsem viděla a hned na začátku mě odradila ta příšerná znělka. Horší jsem snad v životě neviděla..každopádně co se týče příběhu samotného, všechny díly mi připadaly na jedno brdo a naprosto o ničem. Nazvat to geniálním sitcomem je hodně, ale opravdu hodně mimo. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Geniální sitcom, který byl v Česku uveden až pět let po svém vzniku, ale vyplatilo se počkat, protože takhle vtipný sitcom se jen tak nevidí. Máme tu otce, kterému je všechno jedno a jde mu jen o to, aby měl doma pivo, pak tu máme jeho pět synů, z nichž čtyři nejsou úplně nejinteligentnější a ten pátý je zase až moc inteligentní a do rodiny příliš nezapadá. Je tu také strejda Jimmy, kterého zajímá jen vlastní prospěch a holky, a nakonec Angela, přítelkyně nejinteligentnějšího z pěti synů. Viděl jsem všech 19 dílů tohoto sitcomu a u každého jsem se opravdu královsky bavil. Ať už to byl díl s duchem zesnulého žabáka, který po nocích strašil jednoho z chlapců, či díl jak si hoši hledali holky, za které utratí co nejméně peněz a přitom zaskórují, nebo díl jak hoši makali brigádně v obchodě se spodním prádlem, či díl s oživováním staré sousedky nebo díl s oslavou nrozenin Angeliny babičky (nezapomenutelná část tohoto dílu byla, jak po skončení finále Super bowlu volal americký prezident trenérovi vítězného týmu a popřál do televize vše nejlepší k narozeninám "babičce bábi"). Prostě všechny díly byly kouzelné, vtipné a jednoduše perfektní. Geniální nápad byl udělat instruktážní videa se strážníkem Coxem v podání Mela Gibsona, u toho jsem se vždycky řezal smíchy od začátku do konce. A jen si na strážníka Coxe vzpomenu tak se směju dokonce i teď, když tenhle komentář píšu. Tomuhle sitcomu zkrátka nelze nic vytknout ani kdybych chtěl. Děkuji televizi Prima za zařazení tohoto seriálu na stanici Prima Cool a už se těším, až DVD, na které jsem si všechny díly nahrál, budu sjíždět v mechanice pořád dokola. Tady to nejde jinak než udělit pět hvězd! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Skvělá chlapská rodinka včetně psa. Jeden lepší díl než druhý. Jen škoda, že těch dílů je tak málo. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po dvou dílech, protože víc jich pravděpodobně ani neuvidím. Proč bych taky měla? Vždyť "Chlapi sobě" jsou jen průměrným sitkomem ve složení 2 dospělí chlapi a 5 smradů v jednom domě. Něco jako "Krok za krokem", akorát bez ženských a v nižší kvalitě. Nepříliš povedené vtipy sráží smích za sebetriviálnější větou, chování těch pěti fracků je pak "skvělým" příkladem pro cílovou generaci diváků. Pětihvězdičková hodnocení nechápu - leda od dětí, pro které je tohle první spatřený sitkom v životě. Snesitelné, leč ničím výjimečné. 51% ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný. Nevim, možná kdyby mi bylo patnáct, tak dám o nějakou tu hvězdičku víc (i když, doufám, že takový jelito jsem nebyl). Tohle může opravdu pobavit jen teenagery, a to ještě ty s podivuhodným smyslem pro humor. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Seriál o chlapské rodině se spoustou problémů a fórů. Pár štěků tu má Mel Gibson a Kaley Cuoco taky dostala menší roli. :) Poslední díl je nejlepší: "I'm here. I'm queer." :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Po pilotním díle dávám tomuto ryze pánskému seriálu šanci. | 1. Pilot (75%), 2. Studium (75%), 3. Falešní muži v uniformě (75%), 4. Típni to, Nicku (75%), 5. Jackův pekelný stroj (75%), 6. Zachraňte Lily (75%), 7. Komu zvoní mobil (75%), 8. Pouťové vztahy (75%), 9. Příliš mnoho dětí (75%), 10. Netradiční Díkůvzdání (75%), 11. Muž bez míče (45%), 12. Kyle a ženy (60%), 13. Vánoce v negližé (50%), 14. Smím prosit? (55%), 15. Mládí má zelenou (60%), 16. Zachraňte starou paní Rileyovou (50%), 17. Kuchyňské peklo (45%), 18. Dvojitá oslava (50%), 19. Jedna vana pro všechny (50%), > Průměr: 64% (3*) | ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne vydarený sitcom o jednej početnejšej "chlapskej rodinke" z produkcie Mela Gibsona, ktorý sa podieľal aj na réžii a aj si v ňom sám zahral. Takmer všetky diely sú v ňom rovnako vtipné a myslím, že pobavia takmer všetky vekové kategórie. Podľa mňa by si "Savageovci" zaslúžili ešte trochu väčšiu pozornosť od našich televízií... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Savages je rodina, kterou netvoří žádné ženy, ale starostlivý otec, dva mladší a tři starší synové - a pes. Kluci se dají shrnout pár definicemi - frajírek, sportovec, ňouma a dva mladí puberťáci. Chlapi sobě je vydařený sitcom z produkce Mela Gibsona. Scénky jsou humorné a hlášky povedené. Kluci vyvádějí blbosti a následně je srovná táta. Sarkasmus, absurdita, přirovnání a zesměšňování je zde na denním pořádku. Herci jsou to dobří a parádně vybraní. Jediné co je škoda, že jsme se nedočkali více řad. Tento seriál je v příliš velkém stínu The Big Bang Theory a How i met your mother. Přitom mám pocit, že i po několikátém zhlédnutí je to stále větší sranda, než u zmiňovaných seriálů. Takže, to že to nepokračovalo další řadou je vážně smůla. (86 %) ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, zasmál jsem se. Je fakt že duševní zaostalost některých postav byla dotažena až za hranici extrému, ale dá se to překousnout, protože vtipných situací je dost. Taky je tam v bezpečnostních videích Mel Gibson, co by policista. O tom tak nějak nevím co si myslet, ty jeho vstupy moc vtipné nejsou a vypadá tam blbě. ()

Reklama

Reklama