Reklama

Reklama

Chlapi sobě

(seriál)
USA, (2004–2005), 6 h 39 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Eric Speier

Hrají:

Keith Carradine, Erik von Detten, Andrew Eiden, Shaun Sipos, Evan Ellingson, Jason Dolley, Vincent Ventresca, Autumn Reeser, Mel Gibson, Kate Walsh (více)
(další profese)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Savageovci sú celko obyčajná priemerná rodinka, ktorá nechce nič viac ako ostatní. Je tu však jeden malý problém. Ak si predstavíte rodinu, v ktorej vládne otec so životným krédom „Všetko je v pohode“ ďalším päť viac, či menej dospievajúcich chlapcov, pochopíte. Pochopíte napríklad to, že šance na klasický rodinný život sú asi tak jedna k miliónu. Zúfalo tu totiž chýba ženská ruka. Producentmi seriálu sú Mike Scully a Julie Thacker Scully, scenáristi megaúspešného seriálu Simpsonovci, ktorí sa inšpirovali vlastnými skúsenosťami. Jedným z režisérov série je nemenej známa hollywoodska hviezda Mel Gibson... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Charon11 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl první (myšleno můj první, ne první díl seriálu) díl tak mě to nějak moc nezaujalo. Další průměrná americká komedie. Pak jsme viděl další a další díl a zaujalo mě to více a více. Nikdy bych nevěřil jak dokáže být "Special Agent Frank Lundy" z Dextera komediální postavou. Po prvním kontaktu s tímto seriálem jsem dal tři hvězdičky, ale po častějších schůzkách s Chlapi sobě zvyšuji na 4. Zábavné, nenudí a stále překvapující. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, zasmál jsem se. Je fakt že duševní zaostalost některých postav byla dotažena až za hranici extrému, ale dá se to překousnout, protože vtipných situací je dost. Taky je tam v bezpečnostních videích Mel Gibson, co by policista. O tom tak nějak nevím co si myslet, ty jeho vstupy moc vtipné nejsou a vypadá tam blbě. ()

Reklama

departed 

všechny recenze uživatele

Herci jsou sice neznámí, ale hláškujou každou chvíli a to je důležitý. Navíc mi tenhle humor sedl a zatím je to snad jediný seriál, u kterého mě žádná postava žádným způsobem neiritovala (ale vzhledem k počtu dílů mi to přijde docela normální... kdyby měl seriál třeba pět sérií, tak už u třetí by se někdo určitě našel). A totálně mě pobavil Mel Gibson jako strážník Cox ve své mini roli. Hodnoceno: 19 dílů. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Problémem č.1seriálu je, že sám neví čím má být. Chlapská verze Kroku za krokem,Ženatý se závazky či ryze chlapská agitka, že i přes bordelářství, lajdáctví a neumětelství si my chlapi poradíme? Ne pokud chci pobavit chlapama pod jednou střechou pak se podívám na Dva a půl chlapa či u nás na Tři chlapi v chalupě. Problém číslo.2 je, že seriál nemá žádnou zapamatovatelnou postavu či vytvoření jakéhosi kultu. Krok za krokem má Kouďáka, Al bunda je Al bunda, ale tady je to jen kupa nýmandů pod jednou střechou, kteří mají iq dohromady menší než je číslo bot Garyho Coldmana. Nahoru tak seriálu tahá instruktážní video v podaní producenta seriálu Mela Gibsona (sebeparodie?). Viděno na Prima Cool. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Po pilotním díle dávám tomuto ryze pánskému seriálu šanci. | 1. Pilot (75%), 2. Studium (75%), 3. Falešní muži v uniformě (75%), 4. Típni to, Nicku (75%), 5. Jackův pekelný stroj (75%), 6. Zachraňte Lily (75%), 7. Komu zvoní mobil (75%), 8. Pouťové vztahy (75%), 9. Příliš mnoho dětí (75%), 10. Netradiční Díkůvzdání (75%), 11. Muž bez míče (45%), 12. Kyle a ženy (60%), 13. Vánoce v negližé (50%), 14. Smím prosit? (55%), 15. Mládí má zelenou (60%), 16. Zachraňte starou paní Rileyovou (50%), 17. Kuchyňské peklo (45%), 18. Dvojitá oslava (50%), 19. Jedna vana pro všechny (50%), > Průměr: 64% (3*) | ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama